neprepoznatljiva

MENADŽER JE DROGIRAO I SILOVAO, UPALA U KANDŽE DEPRESIJE, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Danas ne liči na sebe! (FOTO)

Američku pevačicu Kešu dugo nije bilo moguće videti u javnosti.

Objavljeno: 18.01.2022. 14:07h
Autor:
Foto: Profimedia

Iako je pre nekoliko meseci izazvala lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama zbog linije koju je dovela do savršenstva, američka pevačica Keša (34) uslikana je sada na pijaci u neprepoznatljivom izdanju.

Pevačica koja je u jednom trenutku živela život iz snova, a potom uspeh skupo platila kada joj nekadašnji menadžer onemogućio da se bavi muzikom nakon što ga je tužila za psihičko i fizičko zlostavljanje, pokušala je da povrati staru slavu, ali nažalost, bezuspešno.

foto: Profimedia

Menadžer Lukas Gotvald, poznatiji kao Doktor Luk fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona nije smela da kaže ni reč protiv čoveka koji ju je vinuo u zvezde jer su na njegovoj strani bili novac i moć, dok je ona bila samo još jedna 20-godišnjakinja.

Njen mentor i producent poslednjih 10 godina ju je drogirao, silovao i mentalno upropastio, kontrolišući njenu karijeru i život uz pomoć manipulacije i pretnji. Keša je otkrila kako je ovakvo ponašanje odmah rezultirao poremećajem u njenoj ishrani, kao i konstantnom potrebom za terapijom. Kad je shvatila da bi je nastavak saradnje "ubio", pevačica je odlučila da izađe pred javnost i otkrije celu istinu.

Cela sudska borba i sve ono što je doživljavala od najranijih godina ostavilo je posledice i na njen izgled, te su je paparaci nebrojeno puta uhvatili da ne liči na sebe.

Vrhunac je bio pre nekoliko meseci kada su na mrežama osvanule njene fotografije sa plaže, a obožavatelji širom sveta bili su zbunjeni njenim podbulim, gotovo izdeformisnim licem zbog čega se šuškalo da se podvrgla plastičnim operacijama.

foto: Profimedia

Međutim, onda je sve iznenadila sjajnom figurom i vrelim izdanjem na premijeri filma "Neon's Pig" u Los Anđeles, a zbog kog su mnogi bili uvereni da se "Keša vratila".

Potom je ponovo nestala, a sada, na najnovijim fotografijama slavnu pevačicu je teško prepoznati.

U teksas šortsu, majici i širokom džemperu, šetala se obližnjom pijacom, a društvo joj je pravila majka Pibi.

foto: Profimedia

Keša je ponovo promenila boju kose i vratila se u tabor brineta, a dugu kosu je skratila i vezala u dva repa sa strane.

foto: Profimedia

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su komentarisali da deluje kao da ponovo vraća kilograme, kao i da joj tamna kosa nipošto ne pristaje, te da deluje starije nego što jeste.

"Šta je sa Kešom", "Deluje matoro sa ovom bojom", "34 godine ima, a noge kao da u babe od 65", "Ponovo je nešto radila na licu", "Keša, šta se sada dešava", "Taman se vratila na dobar put i ponovo po starom", "Znaš da je loše kada se farba u tamno", Kakve su joj ovo modrice po nogama"... samo je delić onoga što su njeni obožavatelji primetili.