LEONARDO DI KAPRIO I KEJT VINSLET

LEONARDO I KEJT PONOVO ZAJEDNO POSLE SKORO TRI GODINE: Nisam mogla da prestanem da plačem! (FOTO)

Kejt Vinslet je rekla da “nije mogla da prestane da plače” kada se nedavno ponovo srela sa Leonardom Dikapriom nakon tri godine.

Objavljeno: 26.12.2021. 10:47h
Autor:
Leonardo Di Kaprio i Kejt Vinslet, Foto: Profimedia

Dvoje glumaca, koji se poznaju još od snimanja Titanika iz 1997. godine, videli su se još jednom u Los Anđelesu prvi put od početka pandemije koronavirusa.

Govoreći o ponovnom okupljanju za “The Guardian”, Vinslet je rekla: “Nisam mogla da prestanem da plačem. Znam ga pola života! Nije kao da sam se našla u Njujorku ili da je on bio u Londonu i da je postojala šansa da večeramo ili popijemo kafu i nadoknadimo sve”.

Glumica je rekla da usled pandemije nisu mogli da napuste njihove zemlje.

“Kao i mnogi drugi prijatelji širom sveta, nedostajali smo jedni drugima zbog kovida. On je moj prijatelj, moj zaista blizak prijatelj. Vezani smo za ceo život”, istakla je Kejt.

Nakon Titanika, Vinslet i Dikaprio su zajedno glumili u filmu Revolucionarni put 2008. godine, prikazujući problematični bračni par.

Ranije ove godine, Vinslet je glumila u HBO krimi drami “Mare Of Easttown” kao detektivski narednik. Govoreći o mogućnosti druge sezone, glumica je rekla da bi nastavak trebalo da bude inspirisan nedavnim policijskim kriminalom u Velikoj Britaniji i SAD.