PREUKUSNA!

SMETAJU VAM MLEČNI PROIZVODI ILI IH NE KONZUMIRATE? Probajte vegansku pavlaku po receptu Maje Volk!

Recept Maje Volk – male tajne veganskih kuvara

Objavljeno: 02.11.2021. 08:24h
Autor:
Maja Volk, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Uz pravilnu ishranu Maja Volk uspela je da pobedi rak, ali i da se podmladi. Njeni veganski recepti i saveti za pripremanje sirove hrane već su postali legendarni, a objedinila ih je i u pisanom izdanju. Ovog puta predlaže nam kako da napravimo vegansku pavlaku. Vrlo je jednostavno, a rezultat je ukusan, lagan i zdrav obrok.

Sastojci

  • šolja i po indijskih oraha
  • 2 kašike soka od limuna
  • 1 kašika i 1 kašičica sirćeta od divlje jabuke
  • 1 šolja vode
  • pola kašičice soli

Priprema

Sve sastojke stavite u blender i dok ih miksirate dodajte pomalo vode ukoliko imate problem sa indijskim orasima. Odložite u frižider da se masa zgusne taman kako treba. U pavlaku možete da umačete i kukuruzni čips, ako volite.

Prijatno!