LEPOTICA

ĆERKA ANĐELINE DŽOLI UKRALA SVU PAŽNJU SVOJOJ MAJCI: Šajlo (15) u mini haljini i našminkana! (FOT0)

Anđelina Džoli promoviše svoj novi film i izgleda da je shavtila jednu stvar: najbolja pratnja na crvenom tepihu su joj najstarije ćerke!

Objavljeno: 25.10.2021. 08:14h 08:34h
Autor:
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli (46) se pojavila na crvenom tepihu u Rimu, promovišući svoj novi film. Obukla je srebrnu dugu haljinu, bez bretela, izuzetno usku i dugačku, dok je po prvi put nadogradila kosu do struka. Ipak, najviše pažnje na crvenom tepihu privukla je njena pratnja: ćerka Šajlo (15).

Obučena u crnu mini haljinuciu, patike sa printom, sa komplikovanom frizurom i šminkom, Šajlo je jedna prelepa devojčica. Ali, zar do juče Anđelina nije sa ponosom pričala kako Šajlo želi da bude dečak? Da je zovu Džon?

foto: Profimedia

Izgleda da se neko predomislio!

Međutim, njima dvema društvo je pravila i Zahara (16), najstarija ćerka Anđeline Džoli, koja je i ovaj put pokazala kako ima istančan ukus za modu pojavivši se u dugoj beloj haljini.

foto: Profimedia

Anđelina je izgleda shvatila jednu stvar: da bi zablistala na crvenom tepihu ne treba joj bolja pratnja od ćerki! Srećna i zadovoljna, uprkos komplikovanoj brakorazvodnoj parnici, Anđelina svuda sa sobom vodi svoju decu.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia