Šta se dešava iza kulisa?

BROJANICA OKO VRATA, LAŽNI OSMEH, JADNI POKUŠAJ DA ZAVARA SVE DA JE SREĆNA: Princeza od Monaka je ponovo tema broj 1!

Njen povratak u Monako ponovo je odložen

Objavljeno: 04.10.2021. 14:47h
Autor:
Foto: Profimedia

Prošlo je mesec dana od kada je princeza Šarlin u Južnoj Africi završila hitno u bolnici, nakon što se onesvestila. Vidno mršavija i umorna, obučena u crnu majicu dugih rukava i s belom brojanicom oko vrata, pokušala je barem za fotografiju da namesti osmeh, ali u tome baš i nije bila uspešna...

Trebalo je to da bude sasvim uobičajena objava, kojom će demantovati sva nagađanja javnosti da je u lošem stanju. Sasvim obična fotografija kojom će dokazati da je s njom sve u najboljem redu i da će uskoro napokon vratiti u Monako, gde je čekaju princ Albert i šestogodišnji blizanci Žak i Gabrijela.

Naime, na fotografiji na kojoj sedi za stolom, dok je ispred nje položena otvorena Biblija, a oko vrata joj visi bela brojanica, 43-godišnja princeza Šarlin uzalud je pokušala osmehom da pokaže da je dobro, jer je s lica jasno vidljivo da je priča sasvim drugačija.

Ovo je inače ujedno i njena prva fotografija otkako je pre mesec dana završila u bolnici u Južnoj Africi, a nakon što se onesvestila, što je još jednom prolongiralo njen povratak u Monako.

Inače, ovih dana u Monaku održana je premijera novog filma o Džejmsu Bondu, a princ Albert je kao pratnju poveo holivudsku glumicu Šeron Stoun, koja zapravo neodoljivo liči na njegovu suprugu Šarlin...