LAKO DO TOP FORME
OVAKO JE JOVANA TIPŠIN SKINULA 11 KILOGRAMA: Pevačica je iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (JELOVNIK)
Pevačica kaže da nije pobornik gladovanja i ekstremnih dijeta, a sa ovim režimom nikad nije gladna, a kilogrami nestaju
Autor:
Pevačica je uspela da se reši suvišnik kilograma, a kaže da je za savršenu liniju zaslužan post i hrana pripremljena na vodi. Sigurna je da je smršala samo zato što je izbacila meso iz ishrane, piše Lepaisrećna.rs
"Volim da postim. Osim Vaskršnjeg posta, godinama postim svake srede i petka. Kad imam nastupe tokom velikog posta, na bini se osećam kao da letim iako sam pre toga danima jela samo hranu spremljenu 'na vodi'. Ma puna sam energije! A da sam jela meso, sigurna sam da bih stalno bila umorna. Zato su na mom meniju uglavnom voće, žitarice, čorbice, pečurke...", ispričala je folk pevačica Jovana Tipšin, a onda je dodala i da li se pridržavala nekih dijeta:"Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja. Ne bih ni u ludilu mogla po ceo dan da jedem samo salatu ili voće jer tako mogu da upropastim zdravlje, a ono mi je najbitnije. Zato svima savetujem da poste! Osim što ćete smršati, mnogo bolje ćete se osećati."
Pevačica se osvrnula i na to da li trenira i kako održava svoju figuru.
"Veoma je bitno da ne budemo statični. Fizička aktivnost je obavezna! Zato redovno treniram, volim da idem i na bazen i u saunu. Dok plivam, aktiviram ceo organizam i zatežem mišiće, a sauna je dobra da izbacim toksine. Žao mi je kada nekad zbog posla propustim plivanje. Inače, četiri-pet puta nedeljno idem na bazen, a kada sam kod kuće, vozim sobni bicikl", objasnila je Jovana Tipšin za "Hit".
DIJETA SPECIJALNO KREIRANA ZA RUSKE BALERINE: Za sedam dana skida i do 5 kilograma! (JELOVNIK)
Pevačica je objasnila i kako izgleda njen dnevni jelovnik.
Doručak joj se sastoji od smrznutog povrća, borovnica, jagoda, malina i kupina, od kojih napravi voćni miks u koji ubaci žitarice.
Za ručak voli da pojede kuvano, čorbicu od povrća ili kuvani kupus.
Za večeru, poznata pevačica najčeše bira kakao, koji priprema sa pirinčanim ili bademovim mlekom, koji pije nakon pečuraka na žaru.