ASTROLOGIJA

IMAJU KRATAK FITILJ I RAZBESNE SE U SEKUNDI: U ova 3 znaka rađaju se najveće svađalice!

Uvek su raspoloženi za raspravu

Objavljeno: 18.05.2021. 11:23h
Autor:
Foto: Shutterstock

Neki horoskopski znakovi svoju ljutnji i bes iskazuju na otvoreniji način, a gotovo u svakom trenutku su spremi za raspravu. Imaju kratak fitilj i bez razmišljanja se upuštaju u prepirke.

Prema rečima astrologa, u ova 3 znaka se rađaju najveće svađalice:

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici ako im se zamerite. Čak i ako se stvar može rešiti mirnim putem, Lavovi će radije tražiti način da neslaganje pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u slabu tačku.

Ako sezamerite Lavu, male su šanse da ćete izađi ako pobedici iz te rasprave. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je izvinjenje i ubuduće izbegavanje teme koja ih iritira.

ONI PARE NIKAD NEĆE NAPRAVITI: 3 horoskopska znaka koja imaju najmanje šanse da se obogate!

foto: Shuterstock

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a svađu će započeti istog momenata kada se vaše mišljenje razlikuje od njihovog. Mogu satima raspravljati i nikad neće priznati da nisu u pravu, jer su previše ponosi. Oni mogu u trenu da pronađu izgovor za svoje ponašanje, a savet astrologa je da odustanete od rasprave sa njima u startu, jer ih je nemoguće pobediti.

Škorpija

Razgovor sa Škorpijom može vrlo brzo eskalirati u epsku svađu, čak i pre nego što to shvatite. Ako ih samo malo "bocnete" u ranjivo mesto, oni su spremni da vam uzvrate salvom uvreda.

Imajte na umu da oni nikad ne propuštaju priliku sa kažu nešto uvredljivo,zato je bolje ne zamerati im se.