USPE SVAKI PUT

Sa ovim trikom nema greške: Napravite staklenu glazuru za kolače poput profesionalaca! (RECEPT)

Kada se dobro napravi glazura u ovim kolačima se možete ogledati

Objavljeno: 10.11.2019. 18:05h 18:22h
Autor:
Foto: Shuterstock

Na prvi pogled ove torte osvajaju sve, ali napraviti ih savršeno je često problem. Zato vam donosimo recept sa kojim nema greške. Glazura svaki put ispaden savršena ukoliko pratite sledeće uputstvo.

Evo kako se sprema Cezar salata: Nezaobilazno slavsko predjelo! (VIDEO, RECEPT)

Potrebno vam je:

  • 20g želatina
  • 120ml vode
  • 300g glukoze
  • 300g šećera
  • 150ml vode
  • 200g zaslađenog kondenzovanog mleka
  • 300g čokolade (bele, crne, ,mlečne ili kombinovane)
  • boja za hranu

Teleća čorbica: Za jačanje dečjeg imuniteta! (RECEPT, VIDEO)

foto: Shuterstock

Priprema:

Potopite želatin u hladnoj vodi. Pomešajte glukozu, šećer i vodu i stavite na ringlu pa sačekajte da provri. Sklonite s vatre i u smesu dodajte želatin. Dodajte kondenzovano mleko. Prelijte preko čokolade i maslaca i mešajte da mehurići vazduha nestanu.

Jednostavne i savršene: Pohovane palačinke sa sirom i šunkom kojima niko ne može da odoli! (RECEPT)

foto: Shuterstock

Glazuru koristite na temperaturi od 35 stepeni. Ono što Ksenijin kolač čini drugačijim je njegova unutrašnjost.

Prateći ova upustva, dobićete glazuru koju možete da prelijete preko torte.

Za efekat mermera, koristite više različitih boja za hranu.

Francuski tost gotov za tren oka: Slatki doručak koji garantuje najlepši početak dana! (RECEPT)

foto: Shuterstock

Voćna torta bez pečenja: Savršen slavski desert! (VIDEO, RECEPT)