lekovita svojstva
Zeleno blago koje čuva zdravlje i topi kilograme: Smršajte uz pomoć peršuna! (RECEPT)
Peršun se vekovima koristi zbog svojih neverovatnih isceljujućih svojstava
Autor:
Peršun nije samo začin, već i lekovita biljka koja ima mnoge zdravstvene prednosti.
Bogat je vitaminima A i C, gvožđem, cinkom,antioksidansima i drugim mineralima neophodnim za čovekovo zdravlje.
Leči jetru, normalizuje krvni pritisak, pomaže kod regeneracije tkiva, smanjuje količinu šećera u krvi i jača imuno sistem. Takođe, normalizuje varenje i ublažava stomačne tegobe.
Efikasno čisti telo od toksina i nečistoća, a istovremeno pomaže kod mršavljenja.
Evo kako uz pomoć peršuna možete rešiti problem sa viškom kilograma:
Peršun i soda bikarbona garantuju rezultat: Vitko telo i odličan holesterol za mesec dana! (RECEPT)
Dijeta sa peršunom
Doručak:
- 1 šolja kafe bez mleka, ali može kašičica šećera.
Užina:
- 1 kašika narendanog korena peršuna i 1 jaje.
Ručak:
- 100 grama kuvanog mesa, 1 kašika narendanog peršuna.
Užina:
- 100 grama ili 200 grama sira, kafa ili čaj.
Večera:
- 1 šolja jogurta
Čaj od peršuna
- Uzmite 100 grama svežih listova peršuna i iseckajte.
- Prelijte sa 2 litra vode i kuvati na laganoj vatri 10-15 mina.
- Pijte najmanje jednom dnevno pola šolje na prazan stomak 10-14 dana.
(Stil.Kurir)