ĆERKE SAŠE MATIĆA SU POSTALE PRAVE LEPOTICE, NE ZNA SE KOJA JE ZGODNIJA: A žena pevača je pored njih kao DEVOJČICA

Ćerke Saše Matića su izrasle u mlade dame koje ne vole svetla reflektora, a obrazovanje im je na prvom mestu.

Porodica
10:28h Autor:
ĆERKE SAŠE MATIĆA SU POSTALE PRAVE LEPOTICE, NE ZNA SE KOJA JE ZGODNIJA: A žena pevača je pored njih kao DEVOJČICA
Saša Matić, Foto: ATA Images

Saša Matić je vlasnik jednog od najraskošnijih glasova na regionalnoj muzičkoj sceni, te bez njegovih hitova ne može da prođe, čini se, nijedan dobar provod. Za njega je porodoica svetinja i glavni izvor ljubavi i snage, zato koristi svaku priliku da naglasi da bez svoje tri dame ne bi postao ono što je danas - velika balkanska zvezda.

Naime, pevač je više od dve decenije u skladnom braku sa Anđelijom koja mu je najveći vetar u leđa u svemu što radi. Prati ga u stopu i pruža mu bezrezervnu podršku za svaki korak napred. Upravo ona je zaslužla, prema Šašinim rečima, za njegove najveće uspehe.

Saša Matić
foto: ATA Images

- Supruga je uvek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspšna - rekao je Saša.

Uvek nađe vremena za posebne trenutke sa suprugom, smatra da su upravo oni ključ sa uspeh braka punog ljubavi i razumevanja.

Saša Matić
foto: Promo

- Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek.

Upoznao ih je kum, a već pri prvom susretu je bilo jasno da su srodne duže. Venčali su se 2003. godine, a kruna njihove ljubavi su dve predivne ćerke - Aleksandra i Tara.

Veoma retko se pojavljuju u javnosti, trudeći se da svoj privatni život sakriju od medija, te smo imali svega nekoliko puta priliku da ih vidimo u društvu roditelja.

Saša Matić
foto: ATA Images

Izrasle su u prelepe mlade dame, ne zna se koja je šarmantnija i harizmatičnija. Iako imaju slavnog oca, ne koriste poznato prezime za bilo kakvu protekciju, već same krče svoj put ka uspehu, a obrazovanje im je na prvom mestu.

Neretko ističe da je i te kako ponosan na svoje mezimice.

- Bez njih ne bih bio danas gde jesam. Uvek se trudim da ih iznenadim i verujte, to mi polazi za rukom. Tačno znam šta moje ćerke i supruga vole. Za božićne praznike, volimo da smo svi na okupu i da uživamo u vremenu koje kao porodica imamo. Veliki broj obaveza ne dozvoljava nam tako često da smo svi za trpezom, zato su praznici za mene sveti dani - istakao je Saša i dodao:

Saša Matić
foto: ATA Images

- Zaista sam ponosan na svoju porodicu i ćerke. Ponosan sam na to što su vredne i što ispunjavaju odlučno sve obaveze koje jedne tinejdžerke imaju zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs