EMI 2024. GODINE: Selena Gomez PREZGODNA, ONA je pokazala TRUDNIČKI STOMAK, a s OVE ŽENE nećete moći da skinete OČI

Upravo je održana 75. dodela Emi nagrada koja je upriličena u Los Anđelesu

Galerije
07:45h Autor:
1 / 10 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glamur je ono što uvek prati dodelu Emi nagrada. Tako je bilo i ovaj put kada su se na crvenom tepihu, razme uz rame našle neke od najvećih imena u Holivudu.

Selena Gomez je došla obučena u šoljičavu i priprijenu haljinu sa potpisom Oskar de la Renta dok je svoje bujne grudi stavila u prvi plan.

Selena Gomez
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suki Voterhaus, koja čeka dete sa glumcem Robertom Patisonom izgledala je neverovatno obučena u crvenu Valentino haljinu koja je pokazivala gola leđa, ali je trudnički stomak pokrila i naglasila u isto vreme. Nismo ni znali da ovako lepo može da izgleda jedna trudnička haljina.

Suki Voterhaus
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Glamurozna Džesika Čestejn je došla obučena u neonsko zelenoj haljni sa potpsom Guči. Zanosna figura i neverovatno lepa kosa došle su do izražaja kada se Džesika pojavila na crvenom tepihu.

Džesika Čestejn, Džesika Česte
foto: JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emi nagradu za glavnu glumicu i glavnog glumca u dramskoj seriji Naslednici poneli su Sara Snuk i Kieran Kalkin, dok je najveći uspeh doživela upravo ta serija kao i serija Medved.

Najviše ovacila dobila je Kristina Eplgejt koja se pojavila na bini u jeku njene borbe protiv multipla skleroze, a ona je izašla kako bi pobednicima uručila nagradu.

Kristina Eplgejt
foto: Frank Micelotta / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs