NAŠ OMILJENI GLUMAC DAO DECI NEOBIČNA IMENA ZBOG NEVEROVATNOG RAZLOGA: Ćerka mu udata za čoveka koji je pokorio HRVATSKU

Deca Mustafe Nadarevića imaju nesvakidašnja imena koja je lično glumac izabrao, a povodi su prelepi.

Porodica
12:24h Autor:
NAŠ OMILJENI GLUMAC DAO DECI NEOBIČNA IMENA ZBOG NEVEROVATNOG RAZLOGA: Ćerka mu udata za čoveka koji je pokorio HRVATSKU
Mustafa Nadarević, Foto: Printscreen Youtube

Čuveni Mustafa Nadarević, koji je legendarnim likom Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan" zasmejavao ceo region, napustio nas je pre dve godine, posle lavovske borbe saopakom bolešću. Ali, iza sebe je ostavio brilijantnu karijeru, kao i troje naslednika koji će ga čuvati zauvek od zaborava.

Naime, čuveni umetnik je veoma retko govorio o svojoj porodici, čuvajući njihovu privatnost od medija, ali je jednom prilikom otkrio kako je deci dao neobična imena.

Ćerku Anju dobio je sa prvom suprugom, Jasnom, dok je ćerku Nanu i sina Ašu dobio sa drugom ženom – Slavicom Radović Nadarević.

Mustafa Nadarević
foto: Printscreen/Youtube

„Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja druga kćerka je dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dečaku“, pričao je Nadarević svojevremeno.

I Mustafin veoma blizak drug se mnogo obradovao, kada je čuo šta je glumac uradio.

„Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak. Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima“, dodao je tada glumac.

Gde su i čime se bave Nana i Aša danas?

Nana Nadarević radi kao PR jedne kozmetičke kuće i na Instagramu je prati skoro 27.000 ljudi, a često komentarišu da odiše posebnom lepotom i harizmom.

Udata je za Silvija Pleštinu koji se u Hrvatskoj proslavio 2007. godine, kada je u poznatom kvizu „Želite li da postanete milioner“ osvojio 250.000 kuna, što je oko 33.000 evra. Tu pobedu je veoma dobro iskoristio, te se danas bavi sastavljanjem pitanja za kvizove, kao i digitalnim marketingom.

Oboje su diplomirali na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu, a postali si roditelji ćerkice, kojoj su takođe dali neobilno ime japanskog porekla - Rumi.

Sa druhe strane, ni Aša nije krenuo očevim stopama, svoju veoma uspešno karijeru gradi u potpuno drugom pravcu.

Nakon 15 godina bavljenja brazilskom jiu jitsuom, Aša sada svoja znanja prenosi na polaznike kursa samoodbrane u Zagrebu.

- Čuo sam za dosta situacija u kojima bi samopouzdanje stečeno borilačkim veštinama razoružalo tu neprijatnu situaciju od samog početka. Mnogi ljudi zapravo nikada nisu doživeli fizičko nasilje i, kada se to desi, smrznu se, zato je ova veština odlična, da postepeno navikavaš telo na taj fizički kontakt i stres - rekao je Aša.

Istakao je da je Mustafi bilo teško da prihvati njegov izbor, ali da nikada nije razmišljao o glumi.

"Moj otac je u mlađim danima trenirao boks, ali je otkrio da to ubija moždane ćelije i odjednom je odustao od toga. U stvari, ove borilačke veštine su mu uvek zvučale opasno, pa smo o tome vodili razgovore. Ali u ovoj borilačkoj veštini nema udaraca, jako je fizički zahtevno, ali je potpuno bezbedno za mozak. Mislim da je tati bilo važno da pronađemo svoj poziv i tu nas je apsolutno bodrio i podržavao. Tata je bio umirujuće prisustvo tokom čitavog mog života i njegova smirenost je i dalje nešto zbog čega se osećam sigurno i nešto što mi je važnije od bilo kakvog saveta koji mi je dao - zaključio je glumčev naslednik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs