emotivno!

SLEDEĆI SNIMAK JE PRESUDAN, UČINIO JE DA KEJT MIDLTON POSTANE OMILJENA KAO LEDI DI: Svi pričaju o njenom nežnom postupku

Kejt Midlton su zbog njega prozvali "princezom dece".

Porodica
08:09h Autor:
SLEDEĆI SNIMAK JE PRESUDAN, UČINIO JE DA KEJT MIDLTON POSTANE OMILJENA KAO LEDI DI: Svi pričaju o njenom nežnom postupku
Zašto su Kejt Midlton prozvali princezom dece?, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton su nedavno obišli Vels, a između ostalog su posetili i stanicu čamaca za spasavanje. Tamo su pričali sa posadom i volonterima, međutim, jednom četvorogodišnjem dečaku pošlo je za rukom da ukrade svu njihovu pažnju.

Naime, u momentu kada je Čarls preuzeo krunu, njegovu dotadašnju titulu je preuzeo prestolonaslednik princ Vilijam, te su iz tog tazloga i posetili ovo mesto u kojem ih je sačekao veliki broj susreta. To je ujedno bilo i prvo putovanje para nakon smrti kraljice Elizabete II.

Naime, Kejt Midlton, sada princeza od Velsa obožava decu, a nije mogla da odoli ni preslatkom dečaku. Ovaj četvorogodišnjak joj je poklonio buket cveća, a njegova sreća što je vidi je oborila sve sa nogu. Kejt je čučnula i pozdravila se sa detetom, a potom im se pridružio i princ Vilijam. A ovaj video je postao virtuelan na društvenim mrežama, komentari oduševljenih ljudi su se samo nizali.

Svi su primetili mališanovu radost dok priča sa Kejt, pa su konstatovali kako je ona, zapravo, princeza dece. Inače, Kejtina prva službena kraljevska dužnost je bila baš na tom istom mestu 2011. godine, samo dva meseca pre udaje za prestolonaslednika, sa kojim godinama uživa u skladnom braku.

Svi kažu da osmehom razoružava:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs