Lako dostupni sastojci

Otkrila tajnu lepote slavnih: Smuti koji podmlađuje i skida kilograme! (FOTO, VIDEO)

Mnogi klijenti vide promene na koži i energiji već za 3 dana, kilaža lako odlazi i što je najvažnije - ne vraća se, kaže holivudska nutricionistkinja Kimberli Snajder čiji smuti obožavaju Dru Barimor, Riz Viterspun, Čening Tejtum i drugi
Fitnes & Nutricija
12:06h Autor:
Otkrila tajnu lepote slavnih: Smuti koji podmlađuje i skida kilograme! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / KimberlySnyderCN

Kimberli Snajder savetovala je mnoge poznate glumce od Dru Barimor do Dite fon Tiz. Nedavno je objavila knjigu sa 85 recepata za lepotu. Saveti uključuju jedenje banana za uklanjanje vrećica ispod očiju i ispijanje kokosove vode protiv mamurluka. Svi njeni recepti su bez glutena i mlečnih proizvoda, od lako dostupnih namirnica.

Ona objašnjava važnost sastojaka koji čiste creva i time čine ljude lepšima, a njena glavna mantra je "lepota iznutra prema spolja".

Očistite creva na najzdraviji način: Recept ruske medicine koji sprečava rak!

"Mnogi klijenti vide promene na koži i energiji već za 3 dana, kilaža lako odlazi i što je najvažnije - ne vraća se", kaže Kimberli.

Ruska metoda borbe protiv raka: Podmladite ćelije solju!

Ona je protivnik brojanja kalorija i smatra da je detoksikacija dugotrajni program koji redovno mora da se praktikuje za vidljive rezultate. Njen program je stil života, a za one koji se boje tako velikih odricanja savetuje barem izbacivanje pića s veštačkim zaslađivačima jer uzrokuju suvu kožu i bubuljice.

"Imaju 0 kalorija, ali ono što sam videla da rade ženama i devojkama… prepuna su kiselih hemikalija i totalno izbacuju telo iz ravnoteže. Jednostavno je previše problema u vezi sa gaziranim pićima", kaže ova nutricionistkinja i preporučuje sledeće namirnice:

1. Ananas - on podstiče stvaranje kolagena koji je esencijalan za mladolik izgled

2. Laneno seme - kao injekciju esencijalnih masnih kiselina

Super semenke koje treba da jedete svakog dana: Lan protiv raka, susam za zdravo srce!

3. Avokado - koji je bogat vitamina C, E i K.

Za sve koji imaju vrećice ispod očiju preporučuje da pojedu jednu bananu dnevno, koja je bogata kalijumom, a on reguliše nivo tečnosti ispod očiju.

Klijentima koji se muče s aknama preporučuje kokosov jogurt za čišćenje organizma, jabukovo sirće za ispiranje toksina i luk za čišćenje jetre.

Prestala je da pije kafu: Evo šta joj se desilo nakon samo tri nedelje!

Za lepšu kosu preporučuje jela sa šargarepom i semenkama bundeve. Šargarepa je bogata beta karotenom koji je bitan za sjajnu, hidriranu kosu i zdravo teme, što je osnovno za rast kose. Semenke bundeve su dobar izvor cinka, sumpora i vitamina – tri važna sastojka za kosu, kao i B vitamina bitnih za bujnost kose.

Za lomljive nokte preporučuje proso koji je bogat biotinom, kao i spanać i kelj jer su bogati kalcijumom.

Sama Dru Barimor je izjavila da obožava i da prati ovaj program.

<\/div>

Recept za najbolji početak dana: Zeleni smuti za lepotu

Prva stvar koju Kimberli savetuje svojim klijentima je da počnu da piju ovaj smuti, za koji kaže: "To je ukusno piće, koje nam daje ne samo motivaciju za gubitak kilograma, nego i podmlađuje kožu, usporava starenje i povećava energiju. Potpuno je jednostavno i pomoglo je mojim mnogim klijentima, od holivudskih zvezda do zaposlenih majki. Često radim kao nutricionista na filmskim setovima i kada ih upoznam s ovim smutijem, sleduće što vidim je da ga svi glumci, direktori i producenti piju svaki dan jer obožavaju njegov efekat!"

Isprobajte i vi ovaj omiljeni doručak

Čeninga Tejtuma, Keri Vašington, Krisa Hemsvorta, Amande Sejfrid, Džoša Duamela, Vinsa Vona, Riz Viterspun i mnogih drugih.

Sastojci: 1,5 šoljica vode, 1 glavica zelene salate, 3-4 štapića celera, šaka spanaća, 1 jabuka, 1 kruška, 1 banana, sok od pola limuna

Priprema: Pokušajte da nađete organsko voće i povrće. Dobro operite sve sastojke, naseckajte i izmiksajte u blenderu. Vrlo je ukusno!

Ovaj super napitak je pogodan kao doručak za sve koji žive užurbano, a žele da dobiju moćnu jutarnju injekciju zdravlja, lepote i energije i da pritom "stešu" liniju. Sama Kimberli uvek počinje dan ovim napitkom i tokom jutra popije ga čak oko 1 litra. Probajte i vi!

Zbog njih ne možete da smršate: 5 glavnih krivaca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs