Zdravo i efektno

4 ukusna napitka koji tope salo na stomaku: Pripremite se za leto!

Sami izaberite koji vam se najviše dopada i uživajte u ukusu i rezultatima
Fitnes & Nutricija
11:04h Autor:
4 ukusna napitka koji tope salo na stomaku: Pripremite se za leto!
Foto: Shutterstock

Želite da se na brz i vrlo ukusan način rešite masnih naslaga na stomaku? Pomoći će vam ovi odlični napici!

Ovih 5 čarobnih tečnosti pomoći će vam da istopite masne naslage i izravnate stomak!

1. Vitaminska voda

Voda je važan deo vašeg tela, ali ova čarobna tećnost može da vam pomogne i kod skidanja sala sa stomaka. Sokove zamenite vodom u koju ste dan pre stavili listiće mente, nekoliko kriški citrusa (narandže, limuna ili limete) i sveži krastavac. Vodu ostavite u frižider i pijte je kad god osetite žeđ.

2. Napitak na prazan stomak

Dokazano je da čaša mlake vode sa malo isceđenog limuna ujutro na prazan želudac čini čuda za vaše telo! Ovaj napitak ubrzava probavu i metabolizam, pa vam pomaže da očistite telo od toksina i masnoća.

Pijete kafu na prazan želudac - Evo šta svaki dan radite svom telu!

3. Hladni zeleni čaj i čaj od mente

Zeleni čaj i čaj od nane od pamtiveka se koriste u medicinske svrhe. Oba su vrlo snažni antioksidanti, koji jačaju imunitet, ali i pomažu telu da kroz sistem za varenje izbaci višak masnoća unesenih u organizam hranom. Isto tako, smanjuju nadutost i regulišu probavu.

Zakuvajte litar vode, sačekajte minut i ubacite 5 kesica čaja. Po želji zasladite sa malo meda. Ostavite da odstoji 5 minuta, izvadite kesice i sačekajte da se ohladi na sobnoj temperaturi. Sipajte u staklenu flašu ili bokal i ostavite u frižideru. Pijte svaki dan kad god osetite potrebu za tečnošću.

Mršavljenje bez dijete i vežbanja - Ovakva večera topi kilograme!

4. Smuti od ananasa

Ovaj čarobni napitak je savršeno dezertno piće za ljubitelje slatkih, tropskih ukusa. Čine ga samo dva sastojka - laneno ulje, koje dokazano smanjuje masne naslage na stomaku i svež ananas, voće koje sadrži enzime koji razbijaju proteine, ubrzavaju varenje i smanjuju nadutost.

U blender ubacite komade očišćenog ananasa i dodajte kašiku lanenog ulja (po želji možete dodati i šaku leda). Sve dobro izmiksujte i uživajte u ukusnom i zdravom napitku!

5 razloga zašto se gojite na stomaku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs