ZAŠTO BISTE ČEKALI SEPTEMBAR KADA VEĆ SADA MOŽETE NOSITI OVU HIT BOJU? Nikol Riči vam pokazuje kako da je IZNESETE

Nikol Riči odlučila je da ranije ponese glavnu boju koju očekujemo od septembra, i moramo reći- izgleda sjajno!

Moda
ZAŠTO BISTE ČEKALI SEPTEMBAR KADA VEĆ SADA MOŽETE NOSITI OVU HIT BOJU? Nikol Riči vam pokazuje kako da je IZNESETE
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica i TV ličnost Nikol Riči, pojavila se na snimanju emisije "Keli Klarkson šou" u boji koja tek treba da vlada od septembra, kada počinje nova sezona jesen/zima 2024/25.

Iako će možda neki protumačiti da je to passé, zapravo nije loša ideja biti ispred i već se ogrnuti trendovima koji će biti. Ovde je važan stil(što i inače ističemo, a i magazin se zove "Stil"), tako da iako postoje trendovi koji prolaze i dolaze, ako smatrate da bi vam boja lepo stajala uz lice i da odobrava vaš modni instinkt, onda samo prigrlite ono što želite na sebi.

Nikol Riči
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tog pravila se očito pridržava i Nikol Riči, odabravši ovaj modni komad brenda Sen Loran, koji joj je stajao fenomenalno. Njen ansambl čini maksi drapirana haljina dugih rukava, dužine do gležnja, koja ističe struk i naglašava njenu figuru. Riči je upotpunila izgled sa parom crnih kvadratastih naočara za sunce, ogrlicom od zlatnog medaljona i braon salonke.

Ogrlica je imala crveni odsjaj u sredini koji je ostavljao rubin, obrađen u obliku elipse za pun efekat glamura i fabuloznosti.

Francuska nonšalancija bila je prisutna u njenom bjuti izgledu. Opušteni pramenovi sa efektom sjaja i nude karmin, utotpunio je njen izgled koji ide u budućnost.

Senf boja, odnosno tamno žuti valer sa pomalo zelenkastom nijansom, dobila je svoj primat na Milanskoj nedelji mode, kada je kreativni direktor Gučija Sabato de Sarno, prikazao ovu boju koja je pored prepoznatljive ancora(ita: ponovo) tamno crvene ili bordo, došla do izražaja. To su takođe kasnije pratili i drugi brendovi poput Mju Mjua i Maksa Mare.

Guči jesen-zima 2024/25-
Guči jesen-zima 2024/25- foto: BOISIERE / Sipa Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs