SAMO SAVRŠENE ŽENE POPUT HAJDI KLUM MOGU DA IZNESU OVAJ KOMAD: Poručuje da žene od 50 godina slobodno istaknu svoju KOŽU

Hajdi Klum, odabrala je kombinaciju sa nekonvencionalnim materijalom za crveni tepih i izdominirala.

Moda
SAMO SAVRŠENE ŽENE POPUT HAJDI KLUM MOGU DA IZNESU OVAJ KOMAD: Poručuje da žene od 50 godina slobodno istaknu svoju KOŽU
Foto: DIGGZY / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Postoje izgledi na crvenom tepihu koji nam se urežu toliko da o njima razgovaramo stalno. Samo takvi ulaze u pop kulturu i istoriju mode, a od njih se prave paralele sa novijim interpretacijama.

Takav slučaj defintivno imamo sada. Manekenka i producentkinja Hajdi Klum, obukla se u fascinantnom izdanju od teksasa, koji retko ko može da iznese zbog svoje ležernosti koju teksas prirodno poseduje.

Hajdi Klum
foto: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Odmah nas je kada smo videli njenu kombinaciju, podsetila na ikonični trenutak kada je Britni Spirs izašla na dodeli Američkih muzičkih nagrada 2001. u dekonstruisanoj traper haljini, naravno, pored Džastina Timberlejka u džinsu od glave do pete. Ne samo da je bio oličenje stila u kome se partneri međusobno poklapaju u odevanju, to je bio i ozbiljno hrabar potez u to vreme.

Teksas? Na crvenom tepihu? Iskreno, ne bi svako imao snage za to. U stvari, toliko da su svi, od Kejti Peri do Blejk Lajvli i En Hatavej, ponovili Britnin izgled u godinama od tada, i sada Hajdi Klum se pridružuje listi slavnih i stilizovanih ličnosti na dodeli nagrada Fashion Trust na Beverli Hilsu.

Britni Spirs
foto: Ron Wolfson/MPI / Capital pictures / Profimedia

Pedesetogodišnja manekenka izgledala je zapanjujuće i sa stilom kao i uvek, nosila je dekonstruisanu tamnu teksas haljinu Sonja Karasko sa izraženim dekolteom otvorenih ramena, i raskopčana sve do vrha butine kako bi otkrila jednu zategnutu nogu.

Hajdi je poznata po svojim smelim modnim izborima, i moramo reći da bi ovaj izgled na crvenom tepihu mogao biti samo jedan od njenih najboljih do sada. Dokaz da je posle više od 20 godina kanalisanje Britni uvek dobra ideja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs