NEDELJA MODE U NJUJORKU 2024: Visoka glumica nalikuje žirafi, a ova bivša žena holivudskog macana je ukrala šou

Koga smo od poznatih lica videli na nedelji mode u Njujorku 2024

Moda
NEDELJA MODE U NJUJORKU 2024: Visoka glumica nalikuje žirafi, a ova bivša žena holivudskog macana je ukrala šou
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli prisustvovala je reviji Majkla Korsa tokom Nedelje mode u Njujorku, gde je došla sa svojom sestrom Robin Lajvli. Blejk je nosila zapanjujuću smeđu odeću sa uzorkom žirafe, koja se sastojala od suknje, sakoa i smeđe majice. Na nogama je imala zanosne smeđe čizme sa visokom potpeticom. Malo ko bi ovo umeo da iznese kao što je to uradila ona.

Blejk Lajvli
foto: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je Majkl Kors veliko ime i jedan od omiljenih dizajnera holivudske elite, na njegovoj reviji u Njujorku okupila su se mnoga poznata lica i sam "krem de la krem" da vide najnovije modele za jesen/zimu 2024. Brojni gosti prisustvovali su reviji uključujući pevačicu Ritu Oru, glumicu i model Hali Beri, glumicu Blejk Lajvli itd.

Sa druge strane nasmejana Kejti Holms ponovo nije propustila šou Ule Džonson za Proleće leto 2024. u Njujorku i stigla je u haljini od bordo šifona. Među ostalim gostima su bile i zvezde poput američkih glumica Džudi Grir, Lili Rejb, Stefani Hsu i glumica i muzičarka Zoi Dešanel.

Kejti Holms
foto: Steve Eichner / Shutterstock Editorial / Profimedia

U galeriji pogledajte kako su bile obučene ostale zvezde koje su se do sad pojavile na crvenom tepihu ovogodišnje nedelje mode u Njujorku.

1 / 11 Foto: Zbog izgleda su ga ISMEVALI, pa mu se divili kad je UBIO brata, ovako je zaista SKONČAO

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs