FATALNA SONJA ZAVELA JE 2 KUMA, POSVAĐALA IH PA IH OBOJICU OSTAVILA: Nećete verovati koliko godina ima SONJA VUKSANOVIĆ

Sonja Vuksanović smatra se fatalnom ženom s obzirom da je zavela dva najpopularnija pevača na našoj sceni

Celebrities
22:31h Autor:
FATALNA SONJA ZAVELA JE 2 KUMA, POSVAĐALA IH PA IH OBOJICU OSTAVILA: Nećete verovati koliko godina ima SONJA VUKSANOVIĆ
Foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Verovali ili ne, ali Sonja Vuksanović ove godine puni 48 godina. S obzirom na to da ima prirodnu lepotu, ali i da je dama koja se izuzetno neguje, ona izgleda bar 10 godina mlađe.

Osima lepote, Sonja je rođena zavodnica koja je uspela da zavede dva kuma, koja su se zbog nje zavadila, a onda je obojicu ostavila.

Naravno u pitanju su Željko Šašić i Aca Lukas. S obojicom ima po ćerku, a sada živi srećan samački život.

Sonja je rođena 19. marta 1976. godine u Beogradu, ali je odrasla u Nemačkoj. Udala se za Željka Šašića samo što je postala punoletna. Kum na venčanju bio im je Aca Luksa, za kojeg se kasnije preudala Sonja nakon što je ostavila Šašića.

Nakon svega, ni Željko ni Aca o njoj ništa loše nisu nikad rekli.

"Bila je jako ljubomorna i nezgodna. Nije bilo lako biti devojka Željka Šašića u to vreme. Različite smo ličnosti, imamo različite želje i potrebe. Zbog tih različitosti ljudi se i razvode. Svako ima neka svoja očekivanja od partnera u bračnoj zajednici. Nije ni bitno ko je kriv, živi smo i zdravi. Nismo mogli da se dogovorimo, a najgore je to kad sa nekim treba da živiš u četiri zida, a da to nije neka atmosfera koja treba da bude. Svako je sebi dao neku drugu šansu. Ne znam ko je tu više dobio a ko izgubio. To su bili trenuci koji ne vode ka dobru. Moramo sebe terati da idemo napred, nije kraj sveta. Nemam nikakav odnos sa Sonjom, niti kontakt," ispričao je svojevremeno Željko Šašić o Sonji.

Sonja Vuksanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Aca Lukas je bio nešto rečitiji, gde je o bivšoj ženi ovo objavio u svojoj autobiografskoj knjizi:

"Siktali smo i skakali jedno na drugo, a voleli smo se! Ja sam je iskreno voleo i sigurno bih primetio da ona nije mene volela. I tako sve polako počinje da gubi smisao. Naredne tri godine sam u sopstvenom stanu proveo u dnevnom boravku. Ona je spavala s decom u spavaćoj sobi. Te tri godine sam presedeo na trosedu. Bukvalno presedeo. Nisam mogao da spavam. Sedim celu noć i razmišljam. Volim Sonju, a ona me polako ubija, izvlači me iz života na koji sam navikao i u kome se osećam slobodno i dobro. A ne mogu da se otrgnem. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Mogu donekle da razumem kad je svađa pred publikom, pa ne želiš da priznaš svoj deo krivice. Ali ne razumen kad smo sami u stanu i ti tvrdiš nešto za šta oboje znamo da nije tačno. U sudaru dva ega htela je da pobedi pozivajući se na neistinu. Kad sve saberem, Sonjina najveća krivica jeste ta što nije pristajala na kompromis. A moja najveća krivica je u tome što sam joj pridavao suviše značaja i uzdigao je u javnosti, stvarajući utisak da smo ravnopravni, što sigurno nije istina", deo je u knjizi Ace Lukasa.

1 / 6 Foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs