UDALA SE ZA NAJVEĆEG FRAJERA 90-IH, PA GA OSTAVILA ZBOG VENČANOG KUMA: A onda napravila JOŠ VEĆI SKANDAL i samo nestala

Ljubavni život bivše žene ne prestaje da intrigira javnost, a svojevremeno se oko njega podigla velika prašina u mediji, i čini se, sa razlogom. Ali, ljubav, definitivo, ne poznaje granice.

Celebrities
22:52h Autor:
UDALA SE ZA NAJVEĆEG FRAJERA 90-IH, PA GA OSTAVILA ZBOG VENČANOG KUMA: A onda napravila JOŠ VEĆI SKANDAL i samo nestala
Sonja, Foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Sonja Vuksanović, rođena Višnjić, danas je uspešna modna kreatorka koja se povukla iz javnosti i posvetila poslu. Međutim, do pre samo nekoliko godina njen ljubavni život je bio i te kako kontroverzan, te nije prestajao da puni naslovne strane, posebno nakon neočekvanog poteza.

Naime, bivša žena Ace Lukasa, ali i Željka Šašića rođena je 1976. godine u Beogradu. S obzirom na to da su joj roditelji živeli i radili u Nemačkoj, detinjstvo i mladost je provela u gradu Dizeldorfu. Na jednom nastupu je upoznala pevača Željka Šašića i ubrzo su počeli da se zabavljaju. Venčali su se u Nemačkoj, a Željkov kum je bio njegov kolega i tadašnji prijatelj Aca Lukas.

Sonja Vuksanović
foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Lukas i Šašić su se u to vreme družili jer su imali istog menadžera. Nekoliko puta su i sami priznali da su bili dobri drugovi. Povrh svega i njihove žene su se družile, tačnije Nataša i tada Šašićeva devojka Sonja.

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača. Pojavila se u njegovom spotu Željka Šašića za pesmu „Ona je priča života moga“.

Sonja Vuksanović
foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Šašić je tada imao 25 godina, a Sonja 18. Nekoliko godina kasnije, mediji su pisali da je razlog za tu odluku bio i činjenica da je na osnovu njenog državljastva, pevač bez problema uspeo da dobije nemačke papire. Međutim, on je to demantovao, te izjavio da se rano odlučio za brak jer je to bila velika ljubav.

Inače, u to vreme Sonja nije imala puno prijatelja na estradi osim Suzane Perić, kojoj su roditelji, takođe, živeli u Nemačkoj, i Dragana Brajovića Braje, koji je pisao tekstove za Šašića.

Željko Šašić
foto: Kurir / Zorana Jevtić

S obzirom na to da je moda oduvek bila njena velika strast, ne čudi što je devedesetih godina vodila butik u beogradskom Sava centru. Suvlasnica je bila tadašnja devojka Ace Lukasa i njena dobra drugarica. Vremenom su Sonja i Nataša razvile prilično uspešan biznis.

Šašići su 1999. godine dobili ćerku Sofiju, a 2004. godine mnoge je iznenadila vest da se par razvodi posle 10 godina braka. Detalji iz njihovog privatnog života su danima punili stranice domaćih tabloida, a međusobne optužbe su „pljuštale“ na sve strane. Odlukom suda starateljstvo nad ćerkom je pripalo Sonji, dok je Željko bio dužan da plaća alimentaciju i mogao da učestvuje u vaspitanju devojčice.

Sonja Vuksanović
foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

-Sonja i ja smo se razveli odavno i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina — rekao je Željko jednom prilikom.

Sonja Vuksanović
foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Pojedini mediji su pisali da njihov odnos nije potrajao zbog toga što je Sonja bila veoma ljubomorna i plašila se da će Željko da je prevari. Kako god, ubrzo su krenule glasine da je Sonja u vezi sa Acom Lukasom.

Ispostavilo da sa su šuškanja bila tačna, te ubrzo staju na ludi kamen. Venčali su se 2010. godine na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Svadbi je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.

Godinu dana kasnije su dobili ćerku Viktoriju, a Lukasa je, sudeći po izjavama, dobro prihvatila i Sonjina ćerka iz prvog braka. Par je delovao prilično srećno, a Aca ke kreatorku predstavljao kao „ženu svog života“.

1 / 6 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Za to vreme Sonja stekla je status jedne od najbolje obučenih javnih ličnosti u Srbiji. Poroširila je i posao, te više nije bila samo vlasnica butika, već je pokrenula i svoj brend „SONJA Fashion“.

Međutim, u raju su počele da se javljaju trzavice već 2015. godine. Tabloidi su kao razlog naveli Lukasovu navodnu bliskost sa starletama Unom Grujić i Macom Diskrecijom. Pevač je ove navode negirao, te često izjavljivao da voli svoju suprugu.

U junu 2017. godine mediji su objavili da se Sonja i Aca razvode, te da je razlog za to njena romansa sa bivšim košarkašem Markom Jarićem. Novinari su mesecima pisali o tome, a neki od njih su objavili čak da Lukas ne želi da dâ razvod Sonji, nego želi da sačuva porodicu na okupu zbog njihove ćerke. Kako se ipak nisu pomirli, poznati folker je često viđan u društvu raznih devojaka. Brakorazvodna parnica definitivno je okončana u septembru 2019. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs