"DRUŽILI SMO SE, A ONDA MI JE ON ZAVEO ŽENU! JA NJEGOVU NISAM GLEDAO": Skandal zbog kojeg je završio na psihoterapiji

Jedna od najkontroverznijih ljubavnih priča na našoj estradi odigrala se između dva pevača, dva prijatelja koja su delili istu ženu

Celebrities
11:10h Autor:
"DRUŽILI SMO SE, A ONDA MI JE ON ZAVEO ŽENU! JA NJEGOVU NISAM GLEDAO": Skandal zbog kojeg je završio na psihoterapiji
Željko Šašić, Foto: preentscreen/Youtube

O braku Željka Šašića i Sonje, ali i krahu ljubavi, brujali su mediji deceniju, a Sonja je oduvek važila za fatalnu ženu koja je uvek privlačila pažnju javnosti. Naime, Sonja je napustila Željka Šašića i udala se za njegovog kolegu Acu Lukasa.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Izdaja prijatelja

Pevači Aca Lukas i Željko Šašić godinama su bili prijatelji, pa su mnogi bili iznenađeni kada se pročulo da je Lukas u vezi s bivšom suprugom svog kolege, a kasnije ju je i oženio.

Loši odnosi sa ćerkom Sofijom

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija, na Fejsbuku je 2014. godine izbrisala prezime Šašić i napisala Vu, početna slova Acinog prezimena, koje je, navodno planirala da uzme.

Svima je već poznato da je Sonja, kada se udala za Acu i napustila Željka, povela njihovu ćerku Sofiju, koja je Lukasa zavolela kao rođenog oca. Međutim, niko nije očekivao da će ta ljubav dovesti do toga da ona da odbaci prezime svog oca.

Željko je stao u odbranu svoje ćerke. "To su pubertetska posla, jer ona je u tim godinama i ja to pokušavam tako da ukapiram. Čudna su ova deca danas u tom periodu, zato ne pridajem tome veliki značaj", rekao je Šašić, smatrajući da će Sofija promeniti mišljenje, što se i desilo. Sofija danas nosi prezime Šašić.

Pucanje braka između Sonje i Ace

Posle par godina, Aca Lukas i Sonja su dobili ćerku Viktoriju, al su se i oni ubrzo razveli.

Aca Lukas je izjavljivao da mu je razvod sa Sonjom teško pao i da mu je trebalo dugo vremena da se oporavi.

Pevač Željko Šašić bio je gost u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV, gde je pričao, između ostalog, o svom prekinutom prijateljstvu s Acom Lukasom.

Željko Šašić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga ko prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. S njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu", rekao je Željko.

Lečili ga psihoterapeuti

Željko Šašić je izjavio da je posle velikih životnih padova išao na psihoterapije i da mu je to pomoglo da se u potpunosti oporavi.

"Sigurno sam puno puta pogrešio u životu, ne samo u karijeri, vreme negde pokaže da li je moglo bolje. Suđeno je da se tako desi. Treba koračati kroz život hrabro, ići do kraja i biti pozitivan. Imao sam i te kako negativne faze, i one su proistekle možda iz grešaka. Nije na odmet porazgovarati sa stručnim licem ili duhovnikom, otvoren razgovor sa prijateljem, pomaže, prija srcu, duši, telu, glavi", rekao je Šašić i dodao da je bio na psihoterapijama.

Duet sa Draganom Mirković

Jedan od najvećih hitova otpevao je sa pevačicom Draganom Mirković.

Dragana Mirković, poznata kao jedna od najuspešnijih i najpoznatijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, često je pokazivala izuzetan instinkt za prepoznavanje talenta. Jedan od takvih trenutaka dogodio se kada je upoznala tada mladog i nadarenog Željka Šašića.

Godine 2004., njih dvoje su se udružili i snimili čuveni duet pod nazivom "Oči pune tuge". Ova pesma nije samo predstavljala muzički podvig već je i označila prekretnicu u karijeri Željka Šašića. Draganinu viziju i veru u talenat mladog pevača potvrdila je pesma koja je osvojila srca publike širom regiona. Za Šašića, saradnja s Draganom predstavljala je ne samo veliku priliku za napredovanje u karijeri, već i potvrdu njegovog izuzetnog pevačkog talenta.

S obzirom na to da je Draganina karijera obeležena ne samo njenim izuzetnim vokalnim sposobnostima, već i njenim preduzetničkim duhom, ona je nastavila da istražuje nove horizonte u svetu zabave. Tako i danas publika ima priliku da je prati kroz muzičko-plesni spektakl pod nazivom "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje svakog vikenda ekskluzivno na Kurir Televiziji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs