OCA SU JOJ OBOŽAVALI U JUGOSLAVIJI, A ON ZBOG SMRTI SINA PUCAO SEBI U GRUDI: Jedva se odrekla droge i sad je PRAVA BOMBA

Ivana Kovač, ćerka pevača Miše Kovača, iza sebe ima tešku životku priču, a kako se navodilo, u jednom peridu života imala je problem i sa narkoticama.

Celebrities
07:52h Autor:
OCA SU JOJ OBOŽAVALI U JUGOSLAVIJI, A ON ZBOG SMRTI SINA PUCAO SEBI U GRUDI: Jedva se odrekla droge i sad je PRAVA BOMBA
Gde je danas ćerka Miše Kovača?, Foto: Printscreen Instagram - ivanakovacofficial

Ivana Kovač, čerka čuvenog pevača Miše Kovača, doživela je takvu sudbinu, koja se retko viša i na filmskom platnu. Naime, otac joj je bio jedna od najvećih zvezda Jugoslavije, a onda su njenu porodicu zadesile strašne tragedije. Izgubila je prvo brata u rati, a od tada Mišo više nije bio isiti čovek, postao je otuđen i depresivan, ne znajući kako se se izbori sa tugom, zapostavio je Ivanu, koja je krenula lošim putem - počela je da se drogira.

Ipak, na sreću, brzo se rešila poroka, shvativši da joj nanosi samo zlo. Nasledila je dar za muziku od legendarnog oca i danas gradi svoje ime na estradi, ne dozvoljavajući da zbog Miše ima protekciju. U međuvremenu se udala i dobila ćerku, a ne krije da ju je uloga majke umnogome promenila.

O udaji ne razmišlja jer joj papir nije najvažniji, kako i sama kaže. Živi u Zagrebu.

I na račun njenog izgleda se mogu čuti samo reči hvale. Od ranog detinjstva se suočavala sa nezamislivim stvarima, ali uspela je da postne dama sa otmenim stilom čijoj se lepoti dive.

Odnos sa ocem

Pevač Mišo Kovač poslednjih godina nije mnogo prisutan u medijima zbog lošeg zdravstvenog stanja. Jednom prilikom je govorio o smrti i priznao da sa gubitkom svog sina Edija nikako ne može da se pomiri.

"Za mene nema zabranjenih tema, pa to nije ni zdravlje, ni smrt. Smrt je za svakoga. I za Olivera, i za Arsena, i za Rajka, i za mene. Žao mi je što su ti ljudi otišli. Naravno, kao ocu, najžalosnije mi je što je otišao moj sin Edi. Fizički mi Edi fali do bola, međutim on je uvek sa mnom, svaki dan, svaki sat, u mojoj duši”, rekao je on jednom prilikom za "Jutarnji".

Mišo Kovač
foto: Youtube Printscreen / Croatia Records

A svojevremno je i njegova bivša supruga otkrila šta je, zapravo, bio uzrok smrti Edija.

"Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu", rekla je jednom prilikom Edijeva majka Anita, koja se ubrzo nakon tragedije razvela od pevača.

Posle razvoda, Mišo je sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković otišao iz zemlje, a njegova ćerka Ivana je to veoma teško podnela.

"Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju", pričao je pevač.

Ivana je nakon pogibije starijeg brata, razvoda roditelja i očeve depresije, počela da konzumira heroin.

"Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primjećivao njenu zavisnost", priznao je Mišo.

Za pevača je sve ovo bilo previše, te je, kako su tada prenosili mediji, 1999. godine pucao sebi u grudi, ali su lekari uspeli da mu spase život.

"Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina", bio je iskren Kovač.

Međutim, Ivana je uspela da se izbavi iz kandži droge, te je porvela u jedoj komuni dve godine, kako bi prevazišla zavisnost.

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan - rekla je svojevremeno Ivana.

Sa druge strane, slavni pevač osebno ističe da je veoma ponosan na svoju ćerku Ivanu koja se uspela da prebrodi sve nedaće i koja sama krči put u muzičkom svetu, ne koristeći očevo poznato prezime.

"Moja Ivana je sjajna pevačica koja svoj put krči sama i nikad se u životu nije pozivala na svog oca, kao i moja unuka Elena. Malu obožavam. Kažu svi da je na mene - naglasio je jednom prilikom Mišo Kovač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs