VRELA KONOBARICA ZBOG KOJE SU SVI GLEDALI SERIJU "ALO, ALO" U 8. DECENIJI BLISTA: Frajerima PADAJU VILICE kad je vide

Celebrities
13:57h Autor:
VRELA KONOBARICA ZBOG KOJE SU SVI GLEDALI SERIJU "ALO, ALO" U 8. DECENIJI BLISTA: Frajerima PADAJU VILICE kad je vide
Viki Mišel u ulozi Ivet, Foto: Printscreen Youtube / Screen Clips

Viki Mišel, odnosno čivena konobarica Ivet iz serije "Alo, Alo", je engleska glumica, radio-voditeljka, bivša manekenka, producentkinja, ali i veoma uspešna poslovna žena kojoj je profesionalnost na prvom mestu. Reneova ljubavnica, vlasnika kafea, plenila je nestvarnom lepotom, a u osmoj deceniji prosto blista!

Pamtimo je kao vrckavu, zgodnu i zavodljivu konobaricu u hvaljenoj seriji, a taj lik je igrala devet godina.

"Ljudi su mi neprestano prilazili ili bi mi samo doviknuli na ulici: "Oh, Rene". Bilo je lepo učestvovati u projektu koji je ljudima toliko značio," istakla je glumica.

Nije bilo muškarca kojem se nije dopadala seksi francuskinja izazovnog tela i govora, a nežnog lica i savršene frizure.

Viki Mišel
foto: Printscreen Youtube / Screen Clips

Iako je od završetka emitovanja serije prošlo pune 32 godine, Viki izgleda neverovatno! Njeno lice ostalo je isto, osmeh joj ni dan danas ne silazi sa lica, a vitka je kao što je bila u mladosti. Bore nosi na tako ženstven način, te uopšte ne umanjuju njenu lepotu, naprotiv.

Živi u zapadnom Londonu sa suprugom Grahamom Fovlerom. U braku su dobili i ćerku Luis Mišel koja je krenula maminim stopama.

Zbog svog humanitarnog rada, 2010. godine je imenovana za člana Ordena Britanske imperije, a proglašena je i za Damu Suverenog hospitalskog reda Svetog Jovana Jerusalimskog vitezova Malte 2012. godine.

Viki Mišel
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svoja zanimljiva iskustva iz sveta zabave pretočila je u knjigu " "Moja priča: Nema veze sa smejanjem".

Kako je dobila ulogu čuvene Ivet?

Interesantno je da je dobila ulogu nakon što je u prethodnom ostvarenju istog režisera igrala francuskog robota u jednoj epizodi, što je bio prelomni trenutak da je pozove za člana. Glumila je u svih 85 epizoda emitovanih od 1982. do 1992. godine.

Put do uspeha zanosne konobarice

Rođena je 1950. godine u velikoj porodici i najstarija je od četiri ćerke.

"Tata je bio duhovit čovek, a mama je bila prelepa žena, nežna i puna ljubavi. Roditelji su uvek bili zaštitnički nastrojeni prema meni i sestrama," opisala je Viki roditelje u jednom intervjuu.

Viki Mišel
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I majka joj je bila glumica, ali Mišel se zainteresovala za ovu vrstu umetnosti tek kada joj je dadilja postala buduća holivudska glumica Elke Somer.

Išla je na kurs za sekretare, nakon što je završila srednju. Ali, u želji da postane balerina, pridružila se pozorišnoj školi.

"Baletom sam se počela baviti sa tri godine i kod kuće smo uvek pravili nekakve predstave, pevali i plesali," ispričala je glumica koja i 35 godina nakon prikazivanja serije i dalje zrači seksepilom, a bore na njenom licu jedva da se primećuju.

Još u to vreme Viki je dobijala male televizijske uloge, a tokom 70-ih i 80-ih radila je i kao glamur i pin-up model.

Povreda tokom svađe u emisiji

Nije bila deo incidenta, a izvukla je najdeblji kraj. Naime, bila je gost u jednoj emisiji tokom koje je izbila svađa, a potom i tuče. Nikakve veze nije imala sa konfliktom, a udarena je čašom šampanjca u potiljak.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plašila se da bi mogla da oslepi pošto je primljena u bolnicu, jer je patila od trzaja, potresa mozga i imala je problem sa ravnotežom. Godinu dana kasnije rekla je da pati od tinitusa.

Bila je deo jednog rijaliti programa u kome su gledaoci mogli da vide i njenu drugu stranu, onu van kamera koja im se jako dopala.

Humanitarac ogromnog srca

Veliki je ljubitelj životinja i borac za njihova prava. Sa druge strane, svoju humanost izražava i kroz učešće u dobrotvornim revijama, spojivši tako strast prema modi i filantropiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs