NATAŠA BEKVALAC VIŠE NE IZGLEDA ISTO, A U OVU DIJETU SE KUNE: Topi salo MUNJEVITOM brzinom, kilogrami se nikad ne vrate

"Zdrav zivot nije zagarantovan ako pazite sta jedete.Vaznije je da pazite sta jede vas", važna je poruka Nataše Bekvalac za sve nas.

Lepi & Zdravi
13:34h Autor:
NATAŠA BEKVALAC VIŠE NE IZGLEDA ISTO, A U OVU DIJETU SE KUNE: Topi salo MUNJEVITOM brzinom, kilogrami se nikad ne vrate
Foto: Instagram / Bekvalceva

Novosadska Barbika, nadimak koji prati pevačicu Natašu Bekvalac otkako se pojavila na sceni, i te kako joj, čini se, pristaje! Naime, u petoj deceniji izgleda bolje nego na početku karijere, mnogi ističu, a ona je opet uspela da nadmaši samu sebe! Pohvalila se novom frizurom koja je samo još više naglasila njenu lepotu i ženstvenost.

I njen frizer je imao zanimljivu opasku:

- Paž ti bolje ide uz karakter - rekao je.

Iako kroz šalu zna da kaže da će umreti gladna, a debela, njeni brojni obožavaoci se nikako ne slažu sa tim. Gotovo nikada nije imala problema sa kilažom, a njeno zanosno telo oduzima, posebno kada je na sceni.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram / Bekvalceva

Kako održava sjajnu liniju u 43-oj godini?

Izvajani i zategnuti mišići, ali i mladolik izgled, rezultat su dugigidišnjih treninga, ali i prilagođenog načina ishrane.

- Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan - znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim", rekla je za Kurir TV pevačica.

Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspela je da smrša čak 10 kilograma za mesec dana.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram / Bekvalceva

"Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme", rekla je Nataša jednom prilikom.

Ni meso ne isključuje iz jelovnika.

"Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta sirom. Sveže povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode."

1 / 9 Foto: Instagram / Bekvalceva

Nataša je istakla da je najvažniji redosled konzumiranja namirnica.

"Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše - nikako. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata", objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs