3 PARA NAJPOPULARNIJIH JESENJIH ČIZAMA ZA SEZONU 2023: Univerzalna su želja svake šoping liste za ovo doba godine

Najpopularnije jesenje čizme za sezonu 2023. godine, pored toga što su udobne i praktične izuzetno su efektne.

Moda
10:53h Autor:
3 PARA NAJPOPULARNIJIH JESENJIH ČIZAMA ZA SEZONU 2023: Univerzalna su želja svake šoping liste za ovo doba godine
Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iz sezone u sezonu se pored mode menjaju i naše želje. Međutim, univerzalna želja svake šoping liste u ovo doba godine su sigurno čizme.

Bilo da planirate kupovinu klasičnog modela za svaki dan ili želite da svoje pare uložite u neke trendi sezonske čizme, verujemo da većina dama do poslednjeg trenutka mozga za koje da se opredeli.

Odlična stvar je i činjenica da praktičnost i udobnost i dalje jesu bitne ali i da nakon dužeg vremena to ide ruku pod ruku sa interesantnim modelima koje svakom outfitu daju poseban efekat.

Moda, Koža, Obuća, Čizme, Jesen, Jesenja moda
foto: Profimedia

1. Kaubojke.

Sigurno ste primetili da kaubojske čizme trenutno dominiraju modnom scenom. Preplavile su društvene mreže ali i skoro sve prodavnice.

Osim klasičnih crnih, dolaze i u različitim zemljanim ali i drečavim bojama. Najčešće se kombinuju sa teksasom i mini suknjama.

cizme, kaubojke
foto: Profimedia

2. Lakovane čizme.

Ovo je još jedan zaista efektan model sa kojima ćete biti primećeni. U pitanju je trend koji smo poslednjih put nosili 90-tih godina, a ove sezone prisutan je u kolekcijama mnogih dizajnerskih brendova.

Čizme, Olivija Palermo
foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

3. Patofne.

Modeli sa platformom obeležili su ovu godinu, a već tokom prvih jesenjih dana mnoge modne influenserke okrenule su se ponovo ovim udobnim modelima koje sve češće gledamo na Instagram objavama.

U pitanju su verovatno najtoplije čizme koje možete da kupite pa ujedno predstavljaju i najbolji izbor za predstojeće zimske dane.

čizme
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs