KEJT MIDLTON U MOŽDA NAJBOLJEM ODELU DO SADA: Kraljevskom bojom je razbila jesenju monotoniju i sve odiše elegancijom

Kraljevski drečavom bojom princeza od Velsa razbila tmurnu jesenju monotoniju.

Moda
Autor:
KEJT MIDLTON U MOŽDA NAJBOLJEM ODELU DO SADA: Kraljevskom bojom je razbila jesenju monotoniju i sve odiše elegancijom
Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Odela su postala totalni trend u svetu mode, dugo su smatrana osnovnim komadom ormara upravo zbog njihove funkcionalnosti. Zbog toga bi svaki ormar trebalo da poseduje bar jedno dobro odelo.

Poznata po svom izvanrednom stilu koji inspiriše brojne dame, Kejt Midlton smatraju pravom modnom ikonom. Elegantna garderoba koja ističe njenu prirodnu lepotu i figuru uvek je princezin izbor. Često bira klasične komade i dobro ukrojenu kvalitetnu odeću.

Kejt Midlton
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Gde god da krene ili se pojavi princeza od Velsa privlači pažnju. U sredu je gostovala na nacionalnom simpozijumu Shaping Us u Londonu (gde je kasnije održala glavni govor), noseći svoju upečatljivu jesenju kombinaciju.

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nosila je odelo "kraljevske boje" kao simbol bogatstva i prestiža. Ljubičasta kombinacija sakoa sa dvostrukim kopčanjem i pantalona cigaret kroja na njoj je izgledala sofisticirano i otmeno.

Kombinovala ga je sa antilop salonkama i vrlo upečatljivim minđušama od dijamanata i safira. Kosu je stilizovala u talase a njena šminka je kao i uvek bila diskretna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs