KEJT MIDLTON SE PO PRVI PUT U ŽIVOTU POSTIDELA ZBOG HALJINE: Svi su gledali u njene gole noge i pitali se samo jedno

Kejt Midlton se po prvi put postidela, u crvenoj haljini koja joj je otkrila noge.

Moda
Autor:
KEJT MIDLTON SE PO PRVI PUT U ŽIVOTU POSTIDELA ZBOG HALJINE: Svi su gledali u njene gole noge i pitali se samo jedno
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Bristanski kralj i kraljica su danas zvanično poželeli dobrodošlicu predsedniku Južne Koreje u Britaniju pre nego što su priredili svetlucavi državni banket u njegovu čast u Bakingemskoj palati.

Princ Vilijam i Kejt Midlton, koji su izgledali zapanjujuće u crvenoj odeći, odigrali su ključnu ulogu pozdravivši predsednika i prvu damu jutros u njihovom londonskom hotelu.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Kralj Čarls III
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ i princeza od Velsa otputovali su sa gospodinom Junom i gospođom Kim na svečani doček Konjske garde, gde su ih čekali kralj i kraljica. Nakon događaja, otišli su u Bakingemsku palatu da u Galeriji slika pogledaju specijalnu izložbu predmeta iz Kraljevske kolekcije koji se odnose na Južnu Koreju.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt je nosila upečatljiv crveni kaput sa kapom od 3.000 funti Ketrin Voker i šešir Džejn Tejlor. Takođe je nosila par safirnih i dijamantskih ovalnih minđuša princeze Dajane, upotpunjavajući izgled sa parom crvenih cipela Gianvito Rossi.

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što je posebno privuklo pažnju, jeste izlazak Kejt Midlton iz automobila. Naime, prilikom izlaska, njene noge su bile potpuno otkrivene, što se gotovo nikad ne dešava. Mnogi su pomislili da Kejt ispod kaputa nema ništa, te da je gola, međutim, haljina se ubrzo spustila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs