SAVRŠEN KOMPLET OD TVIDA ZA SVE DAME: Sa crnom bojom jednostavno nema greške a niko ne uklapa odevne komade bolje od NJE

O njenom stilu se priča i u visokim modnim krugovima, ona zna da nabaci na sebe komad koji savršeno pristaje njenoj građi.

Moda
Autor:
SAVRŠEN KOMPLET OD TVIDA ZA SVE DAME: Sa crnom bojom jednostavno nema greške a niko ne uklapa odevne komade bolje od NJE
Savršen komplet od tvida za sve dame !, Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska voditeljka Amanda Holden (52) jedno je od najprepoznatljivijih tv lica a svojim učešćem u talent šou-ovima sakupila je armiju fanova, dok svakodnevnim savršenim stajlizima oduševljava modne kritičare i obične žene.

Amanda Holden
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ima telo boginje, i harizmu kojom je zaludela sve fanove talent šou-va na kojim godinama učestvuje kao sudija. Najpoznatiji među njima je svakako "Britain's got talent", a svojim stajlinzima za posao oduševljava već neko vreme.

Amanda Holden
foto: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovaj put se opredelila za kombinaciju u crnoj boji. Komplet od tvida je uparila sa crnom rolkom, kožnim dubokim čizmama na štiklu i malom crnom kožnom torbicom. Neizostavan detalj su svakako naočare za sunce po kojima je postala prepoznatljiva.

Amanda Holden
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iza sebe ima dva braka i dvoje dece, visoka je 162 cm, pa tako spada u one sitnije žene koje moraju da povedu računa o svojoj ishrani što ona i radi ali se pored toga bavi i sportom kako bi održala tonus mišića i savršenu liniju koja se po svemu sudeći godinama ne menja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs