TRENČ MANTILI OVE JESENI DOLAZE U ODVAŽNIJIM IZDANJIMA NEGO IKADA: Neizostavni su saveznici za predstojeće hladne dane

Trenč mantil je trenutno najpopularniji mantil na planeti i svaka modna kuća ga ima u svojoj ponudi.

Moda
Autor:
TRENČ MANTILI OVE JESENI DOLAZE U ODVAŽNIJIM IZDANJIMA NEGO IKADA: Neizostavni su saveznici za predstojeće hladne dane
Trenč mantili ove jeseni odvažniji nego ikada pre !, Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Trenč mantili su neizostavni saveznici u stajlingu. Modni komad koji odoleva svim trendovima ali menja svoja izdanja. Ove godine dolazi u malo drugačijim vrstama materijala za razliku od osnovne klasike na koju smo navikli. Ne vezujemo ga više za zemljane tonove i kerper već su u igri sada različiti koloriti ali i teksas i koža.

Uvodi se doza odvažnosti među trenč mantile pa se sada mogu pronaći komadi sa oversize ramenicama, kožnim detaljima a dužina pojedinih modela ide sve do poda.

Kultna elegancija se zamenila pojmom odvažnosti a modne kuće su se poigrale sa različitim vrstama dizajna.

Ekspanzija i transformacija trenč mantila zahvatila je kako inostrano, tako i lokalno tržište, a ove sezone postoji dosta inovacija i u samom stilizovanju. Danas oni predstavljaju aufit sam po sebi zbog svoje efektnosti naročito kada su u pitanju kožne varijante.

Opcije za kombinovanje i stilizovanje su brojne, što ustalom i jeste razlog zašto je moda glavna sporedna stvar skoro svake žene. Bilo da ih stilizujete tako da je glavni akcenat na njima ili ste ipak odani klasičnim modelima, trenč mantili su sa razlogom komad koji odavnina nosi statusni simbol neprolaznog modela.

Odaberite mantil koji se najbolje uklapa sa vašim ličnim stilom ali vam predlažemo da se bar malo poigrate sa nijansama i modelima kao što su to uradile poznate dame.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs