kako vam se dopada?

NAJPOPULARNIJA ŽENA NA SVETU PROŠETALA U HALJINI VREDNOJ 12.000 dolara: Kreacije ovog modnog genija oduševljavaju

Tejlor Svift pojavila se sama na svetskoj premijeri filma ‘Taylor Swift: The Eras Tour‘, uprkos pričama da je u vezi s Kelceom

Moda
Autor:
NAJPOPULARNIJA ŽENA NA SVETU PROŠETALA U HALJINI VREDNOJ 12.000 dolara: Kreacije ovog modnog genija oduševljavaju
Tejlor Svift, Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tejlor Svift ukrala je sve poglede kada je ušla u luksuzni šoping centar "The Grove" u Los Anđelesu u sredu, kada se održavala svetska premijera njenog koncertnog filma koji se snimao na njenoj svetskoj Eras turneji. Pevačica je obukla u prekrasnu plavu haljinu dizajneraOskara de la Rente.

Ova u struku uska haljina koja se širi do poda košta neverovatnih 11.990 dolara, a Tejlor je uz nju nosila prelepu dijamantsku ogrlicu.

Tejlor Svift
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od šminke je imala crveni karmin na usnama, a svetlo plava senka na očima izvrsno se uklapila uz veličanstvenu haljinu. Kosu je uvila u blage talase.

U avgustu usred nastupa najpopularnija pevačica današnjice je najavila ponovo snimanje „1989 (Taylor‘s Version)” s nizom plavih kostima na koje podseća boja sinoćnje haljine.

Iako se već neko vreme šuška o vezi između fudbalera Travisa Kelcea i Tejlor Svift, on sinoć nije bio na događaju „Eras Tour”.

Tejlor Svift
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre premijere u bioskopima Sviftin film „Eras Tour” ušao je u istoriju kao najprodavaniji filmski koncert svih vremena jer je zaradio 100 milion dolara u pretprodaji ulaznica u celom svetu, prema Varajetiju.

Nakon što je zvezda Eras turneje otpevala američke koncerte, u novembru odlazi na niz nastupa u Latinsku Ameriku, a potom slede nastupi u Aziji, Australiji i Evropi, ali i dodatni datumi u SAD-u i Kanadi zakazani za jesen 2024.

Tokom dosadašnje turneje Svift je oduševila obožavatelje nizom odevnih kombinacija koje slave mnoga njena stilska razdoblja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs