NAJLON ČARAPE SU NEIZOSTAVAN KOMAD SVAKE JESENI: Dolaze u svim mogućim bojama i dezenima što je izazov za kombinovanje

Hulahopke kao vesnici jeseni su sastavni deo većeg broja autfita, pored toga što služe svojoj svrsi one su i neverovatno trendi.

Moda
13:26h Autor:
NAJLON ČARAPE SU NEIZOSTAVAN KOMAD SVAKE JESENI: Dolaze u svim mogućim bojama i dezenima što je izazov za kombinovanje
Najlon čarape kao neizostavan komad jeseni., Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedan od prvih fashion simbola jeseni su svakako najlon čarape. A kako su čarape ponekad jedini način da zimi nosimo haljine i suknje, rado im se svake sezone vraćamo. Pa tako hulahopke proteklih godina su dobile na popularnosti te postale must-have, a tu ostaju i danas.

Izbor se čini sve većim – od klasičnih modela u crnoj boji do novijih cool modela koji privlače našu pažnju.

Čipkaste čarape nikada ne izlaze iz mode. Svake godine sve više privlače pažnju i prilično su upadljive.

Ovakav model hulahopki daje prostora za eksperimentisanje kada je reč o outfitima. U kombinaciji sa mini suknjom i martinkama potpuno su trendi, prenosi Journal.rs

Međutim retro model se vratio na velika vrata a to su hulahopke u boji. Samouverene devojke odvažile su se i prošetale čarape svih mogućih dezena. Roze, ljubičaste i plave drečave nijanse čarapa su možda i najpopularnije.

Kako nam dolazi jesen i sve kraći i tamniji dani, hulahopke u drečavim nijansama su jedan odvažni komad u ormaru.

Hulahopke nimalo ne zaostaju za ostalim komadima garderobe kada je animal print u pitanju. Iako već godinama ne izlaze iz mode ovaj model čarapa može ponekad biti izazov za kombinovanje.

Leopard print, zmijska šara ili zebraste pruge, dolaze u obzir. Oni iskusniji koji znaju kako da ukombinuju i iznesu smele šare mogu izgledati usklađeno i veoma cool, ali oni manje iskusni ako preteraju sa printom mogu izgledati neusklađeno.

Ipak, nije sve toliko komplikovano. Ovakav tip najlon čarapa najbolje ide uz jednostavne komade poput suknje ili haljine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs