JELENA ĐOKOVIĆ ELEGANTNA I SVEDENA KAO I UVEK: Njena odevna kombinacija je idealna kako za svaki dan tako i za posao

Jelena je poznata po dobrom ukusu a njeni stajlinzi su prava inspiracija za dame.

Moda
Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ ELEGANTNA I SVEDENA KAO I UVEK: Njena odevna kombinacija je idealna kako za svaki dan tako i za posao
Jelena Đoković elegantna i svedena na panelu., Foto: Marija Mladjen/ATAImages

U Beogradu je održana premijera dokumentarnog filma dr Gabora Matea pod nazivom "Mudrost tame". Tom prilikom su prisustvovali i Novak i Jelena jer čuveni doktor gost fondacije "Novak Đoković". Jelena je bila jedan od panelista i razgovarala da doktorom na različite teme.

Mate je veoma tražen zbog svoje stručnosti po pitanju više tema koje uključuju traumu, zavisnost, stres i uticaj prevencije na pravilan razvoj ličnosti, ali su mu fokusi u okviru svega toga i roditeljstvo i vaspitanje dece. Spaja naučna istraživanja, istorije slučajeva, sopstvene uvide i iskustvo kako bi predstavio široku perspektivu koja prosvetljuje i osnažuje ljude da rade na isceljenju sebe i svojih bližnjih.

Jelena Đoković
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Ono što se najviše komentarisalo nakon završenog panela je stajling Jelene Đoković i ta doza jednostavne elegancije koju bi svi mogli da primenimo.

Za ovu priliku obukla je crnu midi suknju pensil kroja koja naglašava njen vitak struk. Uz nju je kombinovala bež džeperić tri četvrt rukava.

Obula je bež sandale uz belu Dior torbu. Diskretna šminka i neobavezne lokne su nešto po čemu je prepoznatljiva.

Jelena Đoković
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Za sve roditelje koji se osećaju nemoćno jedini pravi savet ima doktor Gabor Mate a kako ističe sve greške o kojima priča i piše je i sam pravio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs