LUKSUZ, DIJAMANTI I ROZE ZLATO: Jelena Đoković na ruci nosi redak sat koji je teško naći na tržištu a košta oko 47.000e

Zaljubljenici u dobre satove spremni su da izdvoje i pozamašne svote novca za nesvakidašnje retke modele a među njima je i supruga našeg tenisera.

Lifestyle
Autor:
LUKSUZ, DIJAMANTI I ROZE ZLATO: Jelena Đoković na ruci nosi redak sat koji je teško naći na tržištu a košta oko 47.000e
Luksuzni dijamantski sat Jelene Đoković, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Ovaj primerak je najpopularniji kod dama, naravno onih koje mogu da ga priušte a među njih svakako spada naša Jelena Đoković.

Ona je za ovu specijalnu verziju sa dijamantskim bezelom platila više od pet i po miliona dinara, odnosno 47.000 evra, kako je nedavno naveo specijalizovani sajt "Sat na ruci". Zaljubljenici u satove ističu da je do ovog modela veoma teško doći na tržištu.

- Dok Novak nosi Seiko, njegova žena nosi AP sa dijamantskim bezelom. Supruga najboljeg tenisera svih vremena nosi "Audemars Piguet Royal Oak Offshore" u roze zlatu prečnika 37mm. Ovaj ženski model iz "Offshore" serije poseduje gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Cifer je takođe bele boje i u pitanju je “mega tapiserija” stil. Pre nego počnete da kitite i ovu javnu ličnost sa epitetom “odakle joj pare” podsetiću vas da je Novak bio zaštitno lice AP-a pre nego je poneo titulu ambasadora Seiko-a, piše "Sat na ruci" prenosi Sportal.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs