da li vam se dopada?

OVA BOJA POSTALA JE POTPUNO NEOČEKIVANO PRAVI HIT NA KRAJU LETA: Proslavila ju je VIKTORIJA BEKAM, a nema ko je ne nosi

Viktorija Bekam ju je pokazala na pisti u kolekciji proleće leto 2023. godine i nije jedina! Ali tek sada kada su se u njoj prošetale vodeće zvezde postala je trend koji je osvojio sve!

Moda
09:52h Autor:
OVA BOJA POSTALA JE POTPUNO NEOČEKIVANO PRAVI HIT NA KRAJU LETA: Proslavila ju je VIKTORIJA BEKAM, a nema ko je ne nosi
Bela Hadid za Viktoriju Bekam proleće 2023, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od kad je Danijel Li, dizajner Bottega Venete, još 2021. u sklopu prolećne kolekcije na pistu poslao od glave do pete zelenu kombinaciju, ova boja ne silazi s lista influenserki. Ono što je počelo s upečatljivim tonovima na torbama, sunčanim naočarima i obući, preraslo je u opsesiju gotovo svim nijansama zelene.

Sada je došao red na upečatljivi ton svetle boje limete.

Tu je nijansu pak u ovogodišnju prolećnu kolekciju uključila Viktorija Bekam. Ne iznenađuje da je gotovo svaka druga street style u režiji poznatih dama onda prošetala barem neki komad baš u ovoj nijansi, a zatim su je i žene širom sveta, po uzoru na njih, počele da uključuju u svoje letnje odevne kombinacije. Ali, vladavina ove nijanse nastaviće se i u prvim danima jeseni, a potom će je, prema predviđanjima modnih eksperata, zameniti suptilnija zelena.

Ali za sada ova nam je omiljena!

Međutim, do jeseni je ostalo još dovoljno vremena da uživamo u vedroj boji limete, a odličnu inspiraciju pronašli smo u odevnim kombinacijama brojnih slavnih dama koje su u njoj prošetale proteklih nedelja.

Jedna od njih je Rita Ora koja je pre nekoliko dana s Ibice objavila fotografije u kupaćem kostimu i dugačkoj haljini boje limete koja je uz to optočena presijavajućim cirkonskim aplikacijama. Ovu kombinaciju inspirisanu ranim 2000-tim spojila je sa sunčanim naočarima koje su odgovarale istoj temi.

Hejli Biber je pak sredinom meseca nosila Pradin satenski top u limeta nijansi, a iskombinovala ga je uz ležernu kombinaciju: sa farmericama šireg kroja, a sve je zaokružila zelenom Bottega Veneta torbom.

Hejli Biber
foto: GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavne sestre Džener takođe su pokazale svoje efektne zelene odabire: mlađa Kajli na Instagramu je objavila fotografiju u izazovnoj mini haljini uskog kroja koji je istakao svaku njenu oblinu, a Kendal je pak nosila dugačku haljinu s potpisom Viktorije Bekam koju je, uz dizajnerku bivšu Spajsicu i Belu Hadid na pisti, nosila i španska kraljica Leticija.

Kako se vama dopada ovaj modni trend?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs