PONOVO SU U TRENDU ZA KRAJ LETA I POČETAK JESENI: Udobne i prijatne za nošenje a većini žena omiljeni komad garderobe

Čak je i princeza Dajana volela da ih nosi, modne kombinacije sa njima su bezbrojne od sportskih preko urbanih varijanti.

Moda
Autor:
PONOVO SU U TRENDU ZA KRAJ LETA I POČETAK JESENI: Udobne i prijatne za nošenje a većini žena omiljeni komad garderobe
Vraća se u trend najudobniji komad garderobe!, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Helanke su mnogim ženama jedan od omiljenih komada odeće pre svega zbog njihove udobnosti. Bilo da su u pitanju biciklističke ili standardne dužine one su ove sezone ultra popularne.

Mnoge svetske zvezde i influenserke već ne izlaze iz njih a postoje nepresušne doze inspiracije za kombinovanje. Ovaj trend će sigurno obradovati sve ljubiteljke mode jer je ovaj put akcenat i na izuzetno udobnom modnom komadu. Kim Kardašijan je jedna od ljubiteljki ovog trenda.

Možete ih mudro stilizovati pa pomoću njih i sakriti višak kilograma, tako da su pogodne za skoro sve tipove građe. Smatrali su ih izrazito sportskom odećom međutim poznate dame ih savršeno uklapaju i u svakodnevne kombinacije.

Jedan od predloga za kombinovanje je uz predimenzionirani dzemper ili duks.

"Oversajz" modeli ne izlaze iz mode tako da i ove sezone gledamo različite varijante koje su savršena dopuna uz helanke.

Helanke, Moda
foto: Blackbelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hajli Biber je jedna od poznatih dama koja veoma često nosi ovakve kombinacije. Najčešće bira kraće biciklističke modele i kombinuje ih sa oversajz duksericama različitih boja uz udobne sportske patike.

Drugi način kombinovanja je overzajz košulje i sakoe.

Dugačke i široke košulje su nezaobilazne i ove jeseni. Obično su to modeli koji zaista sakriju sve male viškove oko bokova tako da pristaju skoro svim damama.

Poigrajte se sa dužinama košulja a u prodavnicama su dostupne i asimetrične varijante koje stvarno dodaju na upečatljivosti celog autfita. Upotpunite efektnim nakitom i spremne ste za polazak!

Mogu ih nositi sve generacije dama, ne postoje nikakva starosna ograničenja za ovaj komad odeće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs