4 LEPRŠAVE I UDOBNE LETNJE KOMBINACIJE ZA ZRELIJE DAME: Pogledajte naše predloge dnevnih i večernjih varijanti

Ukoliko ovih dana nemate inspiraciju šta bi to mogli da obučete u predstojećim danima, bacite pogled na naše predloge.

Moda
14:55h Autor:
4 LEPRŠAVE I UDOBNE LETNJE KOMBINACIJE ZA ZRELIJE DAME: Pogledajte naše predloge dnevnih i večernjih varijanti
Letnje kombinacije za zrelije dame., Foto: Profimedia

Ne postoje ograničenja u oblačenju, svako treba da nosi ono mu se dopada i što smatra najadekvatnijim spram svoje građe. Obzirom da je počelo leto a temperature su znatno više, spas treba potražiti u leaganoj lepršavoj odeći kako bi koža mogla da "diše".

Pogledajte naše letnje predloge za zrelije dame koji su pogodni za posao, šetnju, šoping, ručak ali i za večernje varijante. Jednom rečju za sve prilike!

1. Lepršavi kompleti

Izuzetno su popularni i ove sezone verovatno zbog svoje udobnosti. Dolaze u različitim varijantama, šareni sa raznim kombinacijama printova ali i jednobojni.

2. Lagane midi suknje

Midi suknje ipak predstavlaju modnu klasiku ali u ovim satenskim varijantama su zaista neodoljive. Obzirom da ovog leta dominiraju i pastelne boje mi smo se odlučili za ovu lila.

3. Maksi haljine

Nastavljamo u lila tonu i ova široka maksi haljina je spas za velike vrućine. Savršeno ide uz sandale ali i espadrile. Super je rešenje za one neodlučne dame jer njom kompletirate ceo autfit.

4. Lepršave košulje

Košulje vedrih boja i šarenih printova su pravo osveženje. Možete ih kombinovati i sa farmerkama, pantalonama i suknjama u zavisnosti šta vama lično više odgovara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs