OVAKVE ŽENE NIKADA NE MOGU BITI NESREĆNE: Kad jednom počnete da živite na ovaj način niko neće moći da vam pokvari sreću

Ovo su neka životna pravila koja bi svaka žena trebalo da primenjuje bez obzira na godine, uz njih nećete biti nesrećne ni u vezi ni u braku.

Lifestyle
11:17h Autor:
OVAKVE ŽENE NIKADA NE MOGU BITI NESREĆNE: Kad jednom počnete da živite na ovaj način niko neće moći da vam pokvari sreću
Ovakve žene nikada nisu nesrećne., Foto: XPUSNP1 / Backgrid UK / Profimedia

Svaka žena koja je upoznala i naučila da voli sebe počinje da živi na jedan potpuno drugačiji način. Kada neko uspe da zavoli i svoju samoću i da se oseća dobro u svojoj koži i sam sa sobom, on u životu pravi sasvim drugačije izbore. Takve žene su stabilne i samostalne i ne zavise ni od koga.

Žena koja voli sebe... Ona prestaje da gleda na svet očima uznemirene devojke, tražeći u svakom prolaznom muškarcu baš onog koji će doći da je spasi, voli, brine o njoj ili konačno reši njene probleme i ublaži patnju.

Takva žena prestaje da vreba trenutak da se emotivno zakači za nekoga jer njena radost nije lažna. Njena sreća je postala njen način života i ona prestaje da bude maska za privlačenje muškaraca.

Više ne traži roditelje i spasitelje u muškarcu. Prihvata svoje odgovornosti i čvrsto stoji na zemlji. Kada jednom pronađete sebe, prestajete da tražite bilo šta u bilo kome. Žrela žena počinje da gleda na svet mirno i kroz razumevanje. Ne prihvata ništa manje od onoga što nudi i zaslužuje.

Ne gubi svoje dragoceno vreme i energiju na afere sa muškarcima u nadi da će ili ona promeniti njih ili oni nju. Ona je odrasla i pronašla je sebe tako da pored sebe vidi samo nekoga ko je prihvata baš takvu kakva jeste bez želje za modifikacijama.

Tačno zna šta želi a šta ne želi u životu ali i od života. Zna šta može da menja a šta treba da prihvata. Najbitnije je biti zadovoljan sam sa sobom i to je odlična osnova za sve ostale odnose sa drugim ljudima. Ujedno to čini istinsku unutrašnju sreću koju niko neće moći da vam oduzme. Sa takvim stavovima lakše ćete stvarati i spoljašnju sreću jer ona u velikoj meri reflektuje upravo unutrašnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs