GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Branka Katić zablistala na crvenom tepihu i niko ne bi rekao da gazi 6. deceniju -PRAVA DAMA

Branka Katić pojavila se na premijeri filma i svojim izgledom oduševila sve prisutne.

Moda
Autor:
GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Branka Katić zablistala na crvenom tepihu i niko ne bi rekao da gazi 6. deceniju -PRAVA DAMA
Branka Katić blista u 6 deceniji, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jedna od najomiljenijih glumica sa naših prostora definitivno je Branka Katić, a pre nekoliko dana smo prvi put imali priliku da je vidimo na crvenom tepihu nakon dužeg vremena.

Naime, Branka se pojavila na premijeri filma Praznik rada, u okviru 51. Festa, a ono što je bilo primetno je da u potpunosti blista i da nije skidala osmeh sa lica.

Za ovu priliku je odabrala posebnu šik kombinaciju kojom je u potpunosti plenila. Branka se odlučila za model pantalona koji je izuzetno popularan ove sezone, a u pitanju su široke nogavice i dubok struk.

Branka je sve zasenila na crvenom tepihu Festa
Branka je sve zasenila na crvenom tepihu Festa foto: ATA Images / Antonio Ahel

Uz njih je uparila beli elegantni korset, dok je dozu glamura celoj kombinaciji dala bež bunda, a diskretna šminka i loknasta frizura istakli su Brankinu prirodnu lepotu.

Iako je zagazila u 6. deceniju života po njenog izgledu to se nikada ne bi reklo. Branka je jedna od retkih koja nije podlegla podmlađivanju i estetskim korekcijama.

Branka je blistala i izgledala nikad lepše
Branka je blistala i izgledala nikad lepše foto: ATA Images / Antonio Ahel

Branka je inače veliki pobornik prirodne kozmetike i koristi isključivo organsku šminku, a veliki pažnju posvećuje nezi lica. Osim toga ono redovno praktikuje jogu i veoma vodi računa o zdravoj ishrani, što se i te kako vidi po njenom mladolikom izgledu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs