NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Glumica je imala težak život, a onda se pojavila jača i lepša nego ikad

Glumica Kristina Riči je do nedavno u medijima bila okarakrerisana kao žrtva nasilja, a onda se na dodeli nagrada kostimskih dizajnera u Los Anđelesu, pojavila kao modna diva koja je blistala od samopouzdanja

Moda
14:29h Autor:
NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Glumica je imala težak život, a onda se pojavila jača i lepša nego ikad
Glumica Kristina Riči, Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / Profimedia

Iako je glumica Kristina Riči (43) bila do skoro u centru pažnje zbog svog muža nasilnika, ovog puta povod je bio mnogo lepši.

Poznata holivudska zvezda koja je nominovana za Zlatnog globusa, postala je u ponedeljak prava modna atrakcija na 25-oj dodeli nagrada kostimskih dizajnera u Los Anđelesu u Fermont Plazi.

Kristina Riči
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je privukla veliku pažnju prisutnih noseći izazovnu bordo haljinu sa riskantnim zlatnim lancima koji su jedva prikrivali njene grudi. Visoke crne potpetice su dale akcenat na njen seksipil. Zlatna senka koja je isticala krupne oči i nežan ružičasti karmin su upotpunili Kristinin glamurozni izgled.

Kristina Riči
foto: FAYES VISION / INSTAR Images / Profimedia

Takođe, glamurozni izgled nije zaostao ni kod glumičinog supruga, poznatog stiliste Marka Hemptona, koji se pojavio u elegantnom crnom smokingu kojeg su krasile crna mašna i diskretna bela bluza.

Kristina Riči i Mark Hempton koji su u ponedeljak izazvali pravu modnu senzaciju, inače i u privatnom životu blistaju kada je ljubav u pitanju. Naime, par je u decembru 2021. godine, dobio kćerku Kleopatru.

Kristina Riči
foto: George Pimentel for CFDA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, Kristini Riči u ljubavi nisu oduvek cvetale ruže. Zapravo, glumica je prošla kroz pravu torturu sa svojim bivšim suprugom, filmskim rediteljem Džejmsom Hirdegenom. Kružile su priče da ju je reditelj najstrašnije zlostavljao, tako što bi je tukao, pljuvao i gađao raznim predmetima. Džejms se iživljavao i nad njihovim sinom Fredijem. Krajem 2019. godine, na sudu, Kristina je izjavila da je bila skoro sigurna da iz ovog paklenog braka neće izaći živa. U julu 2020. godine, glumica je konačno podnela zahtev za razvod.

Kristina Riči
foto: Profimedia

Iako je poznata po uspešnoj filmskoj karijeri, malo je poznato da se glumica dugo borila sa anoreksijom i anksioznošću. Naime, glumica je odrastala u veoma haotičnom porodičnom okruženju u kojem je prvenstveno izostala očeva briga i ljubav. Kristina je svojevremeno izjavila da sa svojim ocem nije u kontaktu još od tinejdžerskih godina.

Uprkos svemu, Kristina sebe ne smatra žrtvom zlostavljanja nego hrabro korača kroz život, što je i u ponedeljak dokazala na dodeli nagrada u Los Anđelesu.

1 / 5 Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs