BIVŠA SRPSKA SNAJKA NE LIČI NA SEBE: Teška šminka nije sakrila iskrivljene filere i svi se pitaju šta joj je to trebalo

Adrijana Lima pojavila se sinoć na dodeli FIFA nagrada, a njen izgled bio je na meti zluradih komentara.

Celebrities
12:26h Autor:
BIVŠA SRPSKA SNAJKA NE LIČI NA SEBE: Teška šminka nije sakrila iskrivljene filere i svi se pitaju šta joj je to trebalo
Šta se dogodilo sa licem Adrijane Lime?, Foto: RANCK FIFE / AFP / Profimedia

Adrijana Lima, popularna manekenka i jedna od najlepših žena na svetu neprestano se nalazi na meti kritika javnosti, naročito nakon što se treći put ostvarila u ulozi majke. Naime, bivša supruga Marka Jarića ne libi se da pokaže višak kilograma nastao tokom trudnoće.

Tako je bilo i ovaj put kada se juče pojavila na dodeli FIFA nagrada u Parizu i to kao prvi globalni fan ambasador, a društvo joj je pravio partner Andrea Lemers.

Adrijana Lima pojavila se u društvu partneta Andrea Lemersa
Adrijana Lima pojavila se u društvu partneta Andrea Lemersa foto: CYRIL MOREAU / Bestimage / Profimedia

Ovo je bilo njeno prvo zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu nakon što je u septembru prošle godine rodila sina Sajana.

Očigledne su promene u njenom modnom stilu i čini se da manekenka sada bira garderobu koja je prvenstveno udobna i koja odlično prikriva nedostatke sa kojima se žene suočavaju nakon porođaja, međutim široki osmeh na njenom licu svedoči da se odlično oseća u svojoj koži.

Za ovu priliku Adrijana je odabrala dugačku crnu haljinu spuštenih ramena koju je upotpunila efektnim nakitom i satenskom torbicom u istoj boji.

Adrijana ne robuje predrasudama i komentarima
Adrijana ne robuje predrasudama i komentarima foto: Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Ono što posebno privlači pažnju javnosti jeste Adrijanin fizički izgled. Bivša srpska snajka se znatno ugojila tokom ove trudnoće, ali i njeno lice se deformisalo pa komentari na društvenim mrežama govore da Lima ne liči na sebe.

"Izgleda kao žena mačka","Ova žena se potpuno promenila, ne liči na sebe", "Nešto je radila na licu", "Stavljala je botoks koji nije uspeo", "Višak kilograma je i dalje primetan", "Pre trudnoće je imala filere, koji su zbog hormona krenuli po zlu", "Zašto je imala potrebu da se unakazi bila je prelepa", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Svakako, ne treba joj zameriti s obzirom da je tek pre šest meseci na svet donela sina, tako da verujemo da će Viktorijin anđeo vrlo brzo zakoračiti ponovo na modnu pistu i zasijati u punom sjaju, a u galeriji pogledajte kako je Adrijana izgledala nekad, a kako sad:

1 / 15 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs