TOP 5 NAJBOLJE OBUČENIH DAMA NA DODELA ZLATNIH GLOBUSA 2023: Njima niko nije moga da pariria po lepoti i ORIGINALNOSTI

Najbolje obučene poznate dame na dodeli Zlatnih Globusa 2023 godine su dominirale na crvenom tepihu, ali je jedna Srpkinja, po mišljenju mnogih, bila najlepša!

Moda
11:24h Autor:
TOP 5 NAJBOLJE OBUČENIH DAMA NA DODELA ZLATNIH GLOBUSA 2023: Njima niko nije moga da pariria po lepoti i ORIGINALNOSTI
Najbolje obučene poznate dame na dodeli Zlatnih Globusa 2023 godine, Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia  / for HFPA / Shutterstock Editorial / Profimedia / Frederic J. Brown / AFP / Profimedia 

U Beveri Hilsu sinoć je održana glamurozna 80. dodela Zlatnih globusa posle godinu dana pazue usled kontroverzi zbog nedostatka raznolikosti i etičkih propusta. Poznate dame su se se podrudile da se na ovoj svečanoj ceremoniji sa dugom tradicijom pojave u najlepšim izdanjima, ali pet lepotica je zaista dopminiralo!

Margot Robi
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Margot Robi

Margot je otvorila crveni tepih dodele nagrada u svetlucavoj prozirnoj roze "Chanel" haljini. Zanimljiv kroj je isticao njenu vitku liniju, posebno uzak struk.

Margo Robi
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Srebrni deo kod vrata je dodao dozu luksuza, dok je rub sa resama uneo malo neobičnosti. Glumica se odlučila za minimalno šminke, te je njena prirodna lepota i te kako došla do izražaja.

Lili Džejms
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lili Džejms

Lili, o kojoj se mogu čuti razne glasine, zaista je dominirala svojom neobičnom modnom kombinacijom! Naime, sve je oduševila u jarko crvenoj haljini "Atelier Versace", koju je dizajnirala Donatela Versaće. Izgledala je poput Pepeljuge, a posebnu notu celokupnom izgledu dala je dijamantska ogrlica. A blaga šminka i isfenirana paž frizura su bile pun pogodak uz ovako ekstravagantnu toaletu.

Salma Hajek
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Salma Hajek

Salma Hajek sa ponosom gazi šestu deceniju, a izgleda nikad bolje. Njena harizma obara sve sa nogu u čemu god da se pojavi! Ovoga puta u prvi plan je istakla bujno poprsije, dok je svetlucava krem "Gucci" haljina sa crnim detaljima pratila liniju tela.

Podignuta kosa u nisu punđu uz neobavezne pramenove joj je savšeno pristajala, te je njen široki osmeh došao još više do izražaja.

Rijana
foto: for HFPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana

Rijana je zgodnija nego ikada! Crna uska haljina "Haute Couture" je istakla sav njen seksepil! Autfit je dopunila izuzetni skupocenim "Cartier" nakitom i crnim rukavicama, ako i neobičnom vrizurom. Takođe se odlučila sa blagu šminku koja je naglasila njene prelepe zelene oči i puna usta.

Nina Seničar
foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Nina Seničar

Možda i najlepša sinoć na crvennom tepihu bila je upravo Nina! Plenila je neverovatnoM energijom, a njen izgled je očarao sve prisutne. Uska bordno somotna Dolče i Gabana haljina je učinila da njena fenomenalna linija dođe do izražaja, dok su srebrni detalji kod dekoltea učinili stajling još elegnatnijim. Uz minimalno šminke, blage talase koji su joj neobavezno padali po ramenima i predivan osmeh je, čini se, zasenIla sve ostale pripadnice lepšeg pola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs