kako vam se dopada?

OVO SAMO ANĐELINA MOŽE DA PONESE: Suknja koja vizualno smanjuje struk, a retko se viđa na crvenom tepihu! (FOTO)

Predimenzionirane maksi suknje su redak prizor na crvenom tepihu, a pogotovo uoči velikih događanja kao što je bila britanska premijera novog Marvelovog filma „Eternals“ s Anđelinom Džoli u jednoj od glavnih uloga.

Moda
Autor:
OVO SAMO ANĐELINA MOŽE DA PONESE: Suknja koja vizualno smanjuje struk, a retko se viđa na crvenom tepihu! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Rediteljka se pojavila ispred bioskopske-dvorane BFI IMAX u Londonu u grandioznoj verziji ženskog poslovnog odela sastavljenog od predimenzionisane crne suknje do poda koju je sšpojila s belom bluzom i crnim sakoom. Reč je kompletu s potpisom italijanske modne kuće Valentino čije komade i inače voli da nosi – kako u svečanim, tako i u privatnim prilikama.

ANĐELINA DŽOLI JE KUL MAMA: Ja ne vaspitavam decu, ja sa oduševljenjem gledam sa strane šta im je život namenio!(FOTO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Pažnju okupljenih posebno je privlačila Anđelinina maksi suknja koja je bila toliko dugačka da je u potpunosti sakrila njenu obuću. Uprkos tome, slavna lepotica kretala se bez ikakvih problema po crvenom tepihu ispred mnogobrojnih obožavatelja.

A kroj suknje vizualno je smanjio struk slavne dame, a pogotovo u kombinaciji sa strukiranom bluzom i sakoom. To je kombinacija koja se zaista retko kad viđa na crvenom tepihu.

DA SE ONA PITALA, JAVNOST OVO NIKAD NE BI SAZNALA: 6 bizarnih činjenica o Ivanki Tramp! (FOTO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelina Džoli na premijeri se pojavila sa svojim najboljim prijateljima – decom Šajlo, Zaharom, Vivijen, Medoskom i Noksom.

Kako vam se dopada ovo izdanje prelepe glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs