Savršena kombinacija gena

ŠAJLO(15) SE VRATILA NA CRVENI TEPIH I OVAJ PUT JE OBUKLA MAMINU HALJINU: Prvi put sa osmehom od uha do uha! (FOTO)

Anđelina Džoli, kao i svaka dobra majka, dozvolila je svojim ćerkama da uzmu haljine iz njenog ormara

Celebrities
Autor:
ŠAJLO(15) SE VRATILA NA CRVENI TEPIH I OVAJ PUT JE OBUKLA MAMINU HALJINU: Prvi put sa osmehom od uha do uha! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šajlo Džoli Pit (15) se vratila na crveni tepih! I kakav je to povratak bio. Svi pričaju o tome da su najstariju biološku ćerku Anđeline i Breda po prvi put videli nasmejanu od uha do uha.

Internet je preplavljen njenim fotografijama i svi su saglasni: ona je savršena mešavina savršenih gena dvoje prelepih ljudi.

Osim osmeha, publika je komentarisala i njen izbor odeće. I ovaj put Šajlo je izabrala haljinu, ali jedno od majčinih. Naime, u Diorovoj šarenoj haljini Anđelina se već pojavila 2019. godine. Za crveni tepih 2021. godine, Šajlo je skratila majčinu haljinu i izašla u njoj kao profesionalac.

Uz haljinu je obula crne baletanke, a na uši je stavila srebrne minđuše. Njoj su se pridružile braća i sestre: Medoks (20), Zahara (16) i blizanci Vivijen i Noks (13).

Anđelina Džoli Pit
foto: Profimedia

Razlog zašto je Anđelina sa decom na crvenom tepihu, je promocija njenog novog filma sa kojim je došla u centar pažnje.

Za ovu priliku Anđelina je obukla crnu široku suknju, bogatih nabora, belu košulju i crni sako. Kosu je ravno isfenirala, a lice bogato našminkala.

Anđelina Džoli Pit
foto: Profimedia

Posle crvenog tepiha, ekipa sa Anđelinom i decom otišla je u restoran da proslave promociju, a tom prilikom su se i Šajlo i Anđelina presvukle.

Šajlo je obukla crnu kratku haljinicu i veliku teksasnu jaknu u kojoj je izgledala fantastično, a Anđelina je nosila široku zelenu haljinu.

Anđelina Džoli Pit
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs