Ljubavi došao kraj

Niko im nije ni predviđao svetlu budućnost jer je ona starija 10 godina: Dobili sina, pa raskinuli! (FOTO)

Iako se činilo kako će probleme u svojoj vezi 35-godišnja Šeril Kol i njen 11 godina mlađi dečko Lijam Pejn uspeti da reše, to se na kraju nije dogodilo. Nakon dve i po godine ljubavne veze, tokom koje su dobili i sina Bera, britanska pevačica i nekadašnja zvezda dečačkog benda One Direction objavili su razlaz

Ljubav i zavođenje
Autor:
Niko im nije ni predviđao svetlu budućnost jer je ona starija 10 godina: Dobili sina, pa raskinuli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Putem svojih službenih Tviter profila, 1. jula britanska pevačica Šeril Kol i nekadašnja zvezda boj benda One Direction, Lijam Pejn, svojim obožavaocima su objavili da je njihovoj ljubavi, nakon dve i po godine veze, došao kraj.

'Tužni smo što moramo da objavimo tešku odluku koju smo doneli - da smo odlučili da krenemo svako svojim putem. I dalje jedno drugo neizmerno volimo, jer smo porodica. Ber je centar našeg sveta, zato vas molimo da poštujete našu privatnost kako bismo što bezbolnije prošli kroz sve ovo", napisala je 35-godišnja Šeril, a isti status, uz dodatak njenog imena, stavio je i 10 godina mlađi pevač.

foto: Profimedia

Mlađana pevačka zvezda, za kojim luduju milioni tinejdžerki širom sveta, već se iselila iz doma vrednog 5 miliona funti u kojem je živeo zajedno sa Šeril i njihovim sinom Berom. Iako se o njihovom raskidu šuškalo i nagađalo već mesecima, tek sada je sve zvanično potvrđeno.

Tri propala braka, simbol večitog seksepila, film za odrasle: Najšokantniji detalji života Pamele Anderson (51)! (FOTO)

"Šeril i Lijam trudili su se da spasu svoju vezu, pogotovo nakon niza problema s kojim su se suočili početkom godine, ali trenutno imaju sasvim druge prioritete, a nakon dugih razgovora zaključili su da je najbolje za sve da krenu svako svojim putem", rekao je izvor blizak paru za The Sun.

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Zanimljivo je da je zvanična objava stavljena manje od 24 sata nakon što je Šeril proslavila 35. rođendan, a na koji Lijam nije uspeo da dođe uprkos svim naporima, kao i podatku da je uspeo avionom ranije tog dana da sleti u Veliku Britaniju.

On je bio slavni advokat, ona nimfomanka zaluđena novcem: Bizaran brak koji nikako nije mogao da potraje! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs