Iskrena ispovest

Dečka prevarila sa bivšim: A onda je njegovo priznanje potpuno šokiralo!

Iz očaja vratila svojoj prvoj ljubavi i pomislila da je konačno sve super. Bila je srećna i uživala u seksu, a onda šok

Ljubav
13:19h Autor:
Dečka prevarila sa bivšim: A onda je njegovo priznanje potpuno šokiralo!
Foto: Shutterstock

Započela je vezu dok je bila u teškom životnom periodu i vezala se za tog dečka, ali on ju je bez reči ostavio. Ona se iz očaja vratila svojoj prvoj ljubavi i pomislila da je konačno sve super. Bila je srećna i uživala u seksu, a onda šok – bivši joj se javio i priznao nešto što je sve promenilo. Očajna 20-godišnja devojka zatražila je savet od Sun-ove kolumnistkinje i stručnjaka za odnose Didri Sanders, a pismo devojke prenosimo u celosti.

Jedan poziv promenio sve

"Draga Didri, bila sam presrećna kad sam se pomirila sa svojom prvom ljubavi, s kojom sam imala najdivniji seks ikada – sve dok mi bivši nije rekao da me sve vreme naše veze varao. Sad imam seks s obojicom i ne znam šta osećam. Imam 20, a bivši 22 godine. Bili smo zajedno dve godine i ja sam zaista bila veoma zaljubljena u njega. Kad smo se tek počeli da se viđamo, moji roditelji su bili usred razvoda i on mi je bio velika podrška. Puno me naučio i ne znam šta bih da mi nije bilo njega.

Međutim, u jednom trenutku prošle godine stvari su počele da se menjaju. Mislila sam da smo srećni zajedno, ali on je počeo da biva nemaran i da otkazuje sastanke, a ja nisam znala zašto. Raskinuli smo pre dva meseca. Nisam mogla da verujem šta se zbiva. Nakon nekoliko dana bila sam sama kod kuće i pila sam. Odlučila sam da se javim svojoj staroj ljubavi, dečku koji ima 21 godinu. Iznenadio se kad sam mu se javila, ali smo odlučili da se nađemo. Izjadala sam mu se o svemu što me snašlo. Mislim da sam mu se javila zbog utehe jer on je zaista vrlo saosećajan i drag.

Žene su ga obožavale iako ih je uništavao: Retke su bezbolno uspele da pobegnu od njega! (FOTO, VIDEO)

foto: Shutterstock

Bilo je super imati nekoga uz sebe

Osećala sam se tako usamljeno i potišteno. Bilo je super imati nekoga uz sebe. Tešenje se završilo seksom i od tada se redovno nalazimo. Lepo se ponaša prema meni i daleko je vrsniji ljubavnik nego bivši. Mislila sam da sam prebolela bivšeg sve dok mi se on nije javio i priznao mi da me varao više od godinu dana tokom naše veze. To me zabolelo i kao da je vratilo sva osećanja. Rekla sam mu koliko me to uzrujalo, a on me pozvao k sebi da mi se lično izvini. Priznala sam mu da se viđam s drugim, ali svejedno smo imali seks.

On nije ni izbliza brižan i topao kao moj novi stari dečko, ali ne mogu sebi da pomognem jer me ovaj zapravo više privlači. Sad mi govori da me želi natrag i u iskušenju sam. Ali prva ljubav mi je rekla da su mu se vratila sva osećanja za mene. Ne želim da povredim nijednog od njih, ali sam u totalnom rasulu."

Kako izgleda odrastanje u kultu ljubavi: 24 sata dnevno sam slušao kako imaju seks, bili su poput babuna! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Didri odgovara:

Ne možeš imati obojicu, to je sigurno. Mogu razumeti da si u iskušenju da se vratiš bivšem, ali čisto sumnjam da je to dobra ideja. Meni to zvuči kao da je on tačno znao kako da te povredi kad je osetio da si nastavila sa životom. Ne bih rekla da možeš da mu veruješ dugoročno. Svoju prvu ljubav verovatno koristiš kao sigurnu zonu. Zamoli ga da ti da prostora kako bi razmislila pre nego što se vežeš. Kad je neko tako rastrgan između dvojice kao što je slučaj s tobom, najčešće to znači da nijedan nije pravi."

Ispovest terapeutkinje za ljubavne veze: Evo šta sam naučila iz afere s oženjenim muškarcem! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs