ČETVOROGODIŠNJA ĆERKA GA JE OPTUŽILA DA JOJ JE GURAO PRSTE U MEĐUNOŽJE: Sud to ne priznaje zbog poznatog i moćnog oca

Alen negira optužbe da je vršio seksualno nasilje nad svojom usvojenom ćerkom

Ljubav
18:14h Autor:
ČETVOROGODIŠNJA ĆERKA GA JE OPTUŽILA DA JOJ JE GURAO PRSTE U MEĐUNOŽJE: Sud to ne priznaje zbog poznatog i moćnog oca
Foto: P Anastasselis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veza Mie Faoru i Vudija Alena rasplala se nakon optužbi da je reditelj započeo ljubavnu vezu sa usvojenom ćerkom glumice Sun-Ji kao i da zlostavljao Dilan, koju je usvojio sa nevenčanom suprugom hoilivudskom glumicom. Alen negira takve optužbe, a novi dokumentarac donosi detalje seksualnog nasilja.

U septembru 2023. godine prikazan je film "Coup de chance" reditelja Vudija Alena koji je u intervjuu za "Variety" pričao o kulturi otkazivanja, optužbama koje je protiv njega iznela njegova usvojena ćerka Dilan Farou i odlasku u penziji.

Vudi Alen je na premijeri film abio sa suprugom Sun- ji sa kojom ga spaja kontroverzna priča i njihovom usvojenom ćerkom.

Istina je da se njegovi filmovi se slabo distribuiraju u SAD poslednjih nekoliko godina, pa se čini da je on ipak dugovao svetu objašnjenje za optužbe njegove usvojene ćerke da ju je seksualno napastvovao kada je imala četiri godine.

Navodno je njegova usvojena ćerka njega optužila da joj je stavljao prste u prednji otvor i u stražnji. Dilan već 20 godina ponavlja šta joj je otac radio i 20 godina sud u Americi nikako da presudi.

Vudi Alen
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Vudi Alen je moćan i ima novac, on je sve prebacio na njegovu, navodno, ljubomornu ženu, koja želi da mu se osveti jer je on nju zbog usvojene ćerke ostavio - rekao je izvor blizak Vudiju.

Postavlja se pitanje da li je uopšte moguće da dete od četiri godine izmisli tako nešto.

Komentarišući optužbe Dilan Ferou da ju je on seksualno zlostavljao, ponovo je odbacio te optužbe i rekao je da sve temeljno ispitano, ali da nema dokaza za takve tvrdnje.

"Činjenica da se o tome i dalje priča uvek me navodi da pomislim da se možda ljudima sviđa ideja da se o tome govori. Znate, možda postoji nešto što je ljudima privlačno. Ali zašto?", rekao je.

Podsetimo se, tokom veze sa Miom Farou, Vudi je usvojio i devojčicu Dilan, a onda je 1987. rodila još jedno dete, sina Sačela.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Drama koja će završiti na naslovnim stranama svih magazina tek je sledila. U januaru 1992. godine Mija je otkrila fotografije na kojima su Vudi i njihova usvojena ćerka Sun Ji – goli. Bilo je očigledno da je otac u vezi sa usvojenom kćerkom, što je glumici bio dovoljan razlog da raskine vezu sa rediteljem.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Miom Farou.

"Ne očekuješ da spava s tvojom ćerkom tebi iza leđa"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs