KAD SE SAZNALO DA SPAVA SA ŽENOM I ĆERKOM U ISTO VREME, IZABRAO JE MLAĐU I OŽENIO JE: Ni danas se ne kaju zbog IZDAJE

Slavni glumac Vudi Alen, koji je oženio usvojenu ćerku ni danas se ne kaje zbog izdaje i živi opušteno.

Celebrities
10:12h Autor:
KAD SE SAZNALO DA SPAVA SA ŽENOM I ĆERKOM U ISTO VREME, IZABRAO JE MLAĐU I OŽENIO JE: Ni danas se ne kaju zbog IZDAJE
Kako danas živi glumac koji je oženio usvojenu ćerku, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ovogodišnji Međunarodni filmski festival u Veneciji, 80. po redu, privlači mnogo pažnje iz niza razloga. Mnoge slavne ličnosti pojavile su se na crvenom tepihu, a među njima je i Vudi Alen koji je stigao kako bi predstavio svoj 50. fim Coup de Chance, triler sniman u potpunosti na francuskom jeziku.

Vudi Alen je ponosno prodefilova crvenim tepihom sa suprugom Sun-Ji Previn (50), s kojom je u braku od 1997. godine i s kojom ima jednu od najbizarnijih priča u svetu poznatih. Uprkos brojnim kontroverzama koje ih prate od samog tupanja u vezu, njih dvoje se ponosno drže zajedno. Međutim, čini se da Sun- Ji nije više tako srećna kraj svog dragog budući da je izgubila osmeh i sjaj.

Mnogi komentarišu da je ljubavni par stigla karma zbog svega što su uradili glumici Miji Farou.

Vudi Alen
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, Sin-Ji Pervin je usvojena od strane glumice Mie Farou i njenog tadašnjeg supruga i muzičara Andrea Previna. U tom trenutku, Mia je imala troj ebiološke i dvoje usvojene dece, a po tadašnjim zakonima nije imala pravo na treće usvajanje deteta koje nije s tla Amerike. Međutim, Previn i Farouova su se potrudili i angažovali da se zakon promeni i uspeli su u svojoj nameri da Sun-Ji postane njihova ćerka. Inače, glumica Mias Frao danas ima 14 -oro dece.

Vudi Alen
foto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U svakom slučaju, godinu dana nakon usvajanja devojčice, Mia i Andre su se razveli, a glumica je ušla u vezu s režiserom Vudijem Alenom, koji je usvojio dvoje njene dece: ćerku Dilan i sina Mozesa. Navodno se s njima odmah povezao i, tvrdio je, počeo da ih posmatra kao svoju decu, dok za druge nije preterano mario. U skladu s time, ni Sun-Ji njega nije videla kao roditelja, a kasnije je ispričala da Vudi Alen za nju "nikada nije bio očinska figura", kao i da "nije imala posla s njim" u detinjstvu, piše Glossy.

Štaviše, oni navodno nikada nisu komunicirali, a prvu pravu interakciju imali su kada se Sun-Ji povredila dok je igrala fudbal u 11. razredu i Vudi je ponudio da je odveze u školu. Nakon ove povrede, 1990. godine, Sun-Ji je počela da ide na utakmice Njujork niksa sa očuhom.

Vudi Alen
foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

Niko, međutim, nije slutio šta se sprema: dve godine kasnije, 1992, Mia Farou je u Alenovom domu pronašla golišave fotografije svoje ćerke Sun-Ji. Vudi, u kom trenutku čovek od 56 godina, tvrdio je da je snimio ove fotografjie dan ranije, otprilike dve nedelje nakon što su prvi put imali intimne odnose.

– Dok je bio Mijin dečko, nikada nije spavao kod nas u kući. Nisam ga doživljavala kao očinsku figuru. Naša romansa počela je kada smo zajedno krenuli da idemo na utakmice, što je bila Mijina ideja, jer sam ja bila introvertna, a on tražio društvo za utakmice. Međutim, svoj odnos shvatili smo kao vezu tek nakon što je sve došlo do javnosti, jer smo morali da se zajednički suočimo sa groznim optužbama – ispričala je Sun-Ji.

1 / 8 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kako kaže Mia Farou, ona je odmah prekinula vezu s Vudijem Alenom, dok on i Sun-Ji tvrde da su Mia i on raskinuli mnogo pre otkrivanja fotografija i njihove veze.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Mijom Farou.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs