SVI KAŽU DA JE PRAVA LEPOTICA A ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA NIKAD TUŽNIJA: Od oca u 30. dobija ovo, njegove reči ne zaboravlja

Paris Džekson, naslednica kralja popa, odmalena je pod svetlima reflektora, ali se trudi svim silama da svoju privatnost sada maksimalno sačuva.

Celebrities
15:53h Autor:
SVI KAŽU DA JE PRAVA LEPOTICA A ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA NIKAD TUŽNIJA: Od oca u 30. dobija ovo, njegove reči ne zaboravlja
Šta danas radi Paris Džekson?, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i manekenka Paris Džekson, ćerka čuvenog pevača Majkla Džeksona, odrasla je u pravu lepoticu. A da i te kako brine o svom izgledu, posebno o licu, govori činjenica da redovno posećuje dermatologa u Los Anđelesu. Upravo kada se juče vraćala od doktora, paparaci su je uhvatili kako se igra u obližnjem sa psom. Međutim, delovala je vrlo zamišljeno i tužno, te je sa ljubimcem produžila u dugu šetnju, a razlog ovog neraspoloženja nije poznat.

Paris Džekson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada, ona je kroz život prošla kroz veoma turbulentan period, ali je odolela mnogim izazovima i sada gradi uspešnu muzičku karijeru.

Paris je rođena 1998. godine, a još od tada je u centru pažnje svetske javnosti zbog očeve slave. Bez tate je ostala kada je imala samo 11 godina, a iako je oduvek pričala kako je imala bajkovito detinjstvo, mnogi smatraju da je to daleko od istine. Kao primer za tu tvrdnju navode nemogućnost da se snađe u stvarnom svetu i ostvari ozbiljniju emotivnu vezu ili karijeru.

Paris Džekson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majku upoznala tek sa 13 godina

Paris Džekson i danas živi u izobilju pokušavajući da se ostvari kao muzičarka i model. Strastveni je branilac lika i dela svog oca iako je zahvaljujući njemu živela bez majke punih 13 godina.

Paris Džekson, Majkl Džekson, Princ Džekson, Blenket Džekson, Debi Rouv
foto: Profimedia

Naime, nakon što je kralj popa preminuo, Pars je došla u kontakt sa Deni Rou, ženom koja ju je rodila i sada tvrdi da je još uvek u odličnim odnosima sa njom.

Paris Džekson
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon očeve smrti sve se promenilo

Od smrti oca njen život se potpuno promenio. Više puta je govorila o njihovom odnosu. On joj je dao jedan savet koji Paris i do danas veoma dobro pamti:

- Nikada ne zaboravi! Ako umrem sutra, uvek se sećaj šta sam ti sve rekao - s tugom je prepričavala Paris.

Ističe da je dobro zapamtila taj njegov savet, a mnogo joj je pričao o svetu glume i muzike.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Zajedno bismo vežbali, imali smo malo improvizovano snimanje. Rekao bi mi, u ovoj sceni ćeš da plačeš, i ja bih to učinila. Želeo je da me uvede i u svet muzike i glume - prisećala se ona.

Paris se više puta pojavljivala u kampanji Kelvina Klajna, koji je bio odskočna daska za njeno dalje bavljenje glumom. Ona je odrasla u prelepu mladu ženu koja ima dovoljno novca da ne radi ništa, ali je to nije sprečilo da poželi da gradi svoju karijeru.

Njena imovina procenjuje se na više od 100 miliona dolara, a kad bude napunila 30 godina, naslediće trećinu Džeksonovog bogatstva, a kako bude starija, dobijaće sve više novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs