BILA JE JEDVA PUNOLETNA KAD JU JE ZAVEO "ISKUSNI VUK": Željko je imao 52 godine, a ona ni školu nije ZAVRŠILA

Ljubavna priča Željka Bebeka prepuna je zanimljivih dogodovština, a sreću je pronašao tek u 3. braku.

Ljubav
BILA JE JEDVA PUNOLETNA KAD JU JE ZAVEO "ISKUSNI VUK": Željko je imao 52 godine, a ona ni školu nije ZAVRŠILA
Foto: Printscreen Instagram/ zeljkobebek

Željko Bebek ima zanimljivu ljubavnu priču, koju su obeležila čak 3 braka. U prvom braku, sa Spomenkom, dobio je ćerku Silviju. Drugi brak, sa Sandrom, krunisan je ćerkom Bjankom. Uprkos tome što se u prva dva braka nije usrećio, pevač nije odustajao od ljubavi.

U njegov život ubrzo je ušla 34 godine mlađa Ružica. Mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati, budući da je u trenutku njihovog upoznavanja, ona imala 18, a on 52 godine. Međutim, pokazali su da ljubav ne poznaje granice.

Željko Bebek
foto: Kurir / Dragan Kadić

U početku su bili u tajnoj vezi jer su se plašili da će ih okolina osuditi. Željku je bilo bitno da ga ćerke razumeju i da Ružicu ne posmatraju kao konkurenciju. Tvrdi da je jednom vozio 400 km/h samo da bi je video, a o posledicama je kasnije razmišljao.

- Ona je ulaskom u moj život potpuno promenila sve. Bez obzira što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili mene koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock 'n' rolla, videlo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drugačije gledati - rekao je Bebek za In Magazin.

- Da mi je naišla kad sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tad, ona se rodila kad sam ja objavio pesmu 'Bitanga i princeza'. Negde u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti - dodao je u razgovoru za IN Magazin.

Svi su sumnjali da će veza uspeti

- Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da odgovaramo jedno drugom. To je bilo vreme kad nije bilo ni mobilbog, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao kući ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili da je lepo tako - kaže Ružica.

Željko Bebek
foto: Facebook / Zeljko Bebek Privatno

Kaže da su njenii roditeli podržali njihovu vezu i od početka im pomagali.

-Željko je išao to reći tati, ali prihvatili su to, sve skupa ispalo je najbolje moguće. Moji su nam roditelji jako puno pomagali kad su deca bila mala. Mi smo uvek puno putovali, a deca su bila kod njih. Mislim da se sve posložilo kako treba - zaključila je.

Godine 2003. dobili su sina Zvonimira, a samo dve godine kasnije ćerku Katarinu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs