ONO ŠTO JE URADILA ŽENA SINIŠE MIHAJLOVIĆA DANAS NIJEDNA NE BI: Sve ostavila bez teksta 1 POTEZOM, tvrdili da se FOLIRA

Ljubavna priča Arijane i Siniše Mihajlovića vraća veru u čista i iskrena osećanja.

Ljubav
17:10h Autor:
ONO ŠTO JE URADILA ŽENA SINIŠE MIHAJLOVIĆA DANAS NIJEDNA NE BI: Sve ostavila bez teksta 1 POTEZOM, tvrdili da se FOLIRA
Siniša i Arijana, Foto: Printscreen Instagram/ariannamihajlovic

Za Arijanu Mihajlović protekla godina je bila najteža, jer je ostala bez supruga i jednog od naših najuspešnijih fudbalera svih vremena Siniše Mihajlovića - najveće ljubavi i oslonca u životu. Taj 16. decembar 2022. godine, kada je čuveni Miha izgubio bitku sa leukemijom, uprkos lavovskoj borbi, nikada neće zaboraviti. Međutim, kako ističe, iako je bol za njim večna, iz dana u dan je sve ponosnija što je takvog muškarca imala pored sebe.

- Nikada to nije bila samo ljubav, taj zagrljaj mi je rekao - ne boj se! Jedna godina bez tebe... nedostaješ mi - reči su Sinišine supruge koje su dirnule sva srca.

Uz porodičnu sliku na kojoj se sa njenim Sinišom i decom napisala je kratku poruku koja nosi veliku snagu u sebi:

- Bićemo ovakvi zauvek - poručila je Arijana.

Kako se rodila vanvremenska ljubav između Mihe i prelepe Italijanke?

Arijana je bila velika zvezda u Italiji kada je upoznala našeg legendarnog fudbalera. Vodila je sasvim drugaluju život, bila je stalo pod svetima reflektora kao voditelja, a sa druge strane, dominirala je modnim pistama.

Siniša Mihajlović, Arijana Mihajlović
foto: Printscreen Instagam - ariannamihajlovic

Međutim, jedan susret je sve promenio.

- Bilo je namešteno da Arijana sedne kraj mene. Sve se završilo prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Glumio sam kao da uopšte nisam zainteresovan, a ona je uzvratila istom merom - prepričao je Miha jednom prilikom njihov prvi susret.

Mada, oboje su kasnije pruznali da su već tada znali da su rođeni jedno za drugo.

U trenutku kada je sreo ženu svog života Sinišina karijera bila je na vrhuncu. Kako bi mogla da ga prati, odlučila je da napusti televiziju i nikada se nije pokajala. Tada su je mnogi optužili da se folira, te da se želi samo da iskoristi Mihinu slavu, ali ispostavilo se potpuno suprotno. Postala je sinonim za porodičnu ženu koja je ostavila sve zbog ljubavi.

- Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi - otkrila je svojevremno zanosna Italijanka.

Venčali su se čak tri puta - prvo u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge izazove.

- Od ranog jutra Sremski Karlovci odišu svečarskom letnjom tišinom. Građani šetkaju pored crkve "Svetog oca Nikolaja", zagledaju u dvorište. U crkvi je sve pripremljeno da dočeka Sinišu Mihajlovića, fudbalera Intera, bivšeg reprezentativca Srbije i Crne Gore, i njegovu suprugu, lepu Italijanku Arijanu. Da njihov građanski brak, sklopljen 28. juna 1996, u Rimu, upotpune i blagoslovom pravoslavnog venčanja i sjedinjenja pred Bogom - pisale su tada "Večernje novosti".

A koliko je Siniša bio humanista pokazuje činjenica da za svadbu od gostiju nije želeo poklone, već je svoje zvanice zamolio da uplate donacije "Dečjem selu" u Sremskim Karlovcima.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagam - ariannamihajlovic

Arijana i Miha proveli su 26 godina u predivnom braku, a fudbalerova bolest ih je samo još više približila i ujedinila.

- Bili su to teški meseci, nisam se odvajala od njega. Svi u porodici trudili smo se da ostanemo pribrani, razumno smo se suočili sa problemom i jedni drugima davali snagu - ispričala je Arijana.

Svi njegovi saigrači i prijatelji znali su da je za Mihajlovića porodica sve. Zajedno su na pravu put izveli šestoro dece, Siniša je sa svim imao poseban odnos. A način na koji je za naslednike birao imena je oduševio mnoge.

Njegova ćerka Viktorija dobila je ime upravo po njegovoj majci, koliko joj se Siniša divio govore i ove reči:

- Majka me i dalje gleda istim pogledom kao i kad sam bio dete. Ona ne priča italijanski, a moja deca ne znaju baš srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu vidim kako ih gleda i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Sinu Miroslavu dao je ime po najboljem drugu Miroslavu Tanjgu, kojeg je smatrao bratom po srcu. Takođe, i Miki je svog sina nazvao po Mihi.

- Siniša i ja smo kao braća. Jedan drugom smo venčani kumovi. Njegov sin nosi moje ime, a moj njegovo. Ljudi me često pitaju šta bih dao da je on tu, sa mnom na klupi. A ja im svima odgovaram isto: Ništa. Zato što je on stalno sa mnom, u svakom trenutku mog života i u svakoj situaciji. Kao i ja s njim - rekao je jednom prilikom Mirosav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs